fbpx
Cursa els teus estudis a l’escola oficial d’art i disseny de les comarques de Lleida

Cursa els teus estudis a l’escola oficial d’art i disseny de les comarques de Lleida

T’agradaria estudiar art i disseny a l’única escola oficial de les comarques de Lleida? L’EASD Ondara és un centre de titularitat pública depenent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb una dilatada trajectòria en l’ensenyament de les arts i el disseny.

L’àmplia oferta formativa de la nostra escola facilita a l’alumne el recorregut acadèmic intern. Oferim el batxillerat artístic en les modalitats d’arts plàstiques, imatge i disseny i d’arts escèniques, música i dansa. Impartim els cicles formatius de grau mitjà d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu i els de grau superior de Gràfica Publicitària, Escultura Aplicada a l’Espectacle i Ceràmica Artística.

A més, compartim instal·lacions amb l’Escola Superior d’Arts Plàstiques i Disseny – ESDAP, fet que fomenta el pas a les formacions superiors d’art i disseny.

L’alumnat és l’eix del projecte educatiu, per això impartim les classes en grups reduïts. El nostre objectiu és formar professionals de les arts i el disseny d’èxit, mitjançant un seguiment individualitzat i una formació personalitzada

La nostra escola fomenta la multidisciplinarietat i les sinergies entre els diferents estudis. D’aquesta manera, l’alumnat participa en projectes conjunts, com ara en l’exposició Màgia Brossa.

L’EASD Ondara aposta per una formació pràctica en empreses de prestigi

L’EASD Ondara és un centre professionalitzador, per això donem molta importància a la formació fora de les aules. Les pràctiques a empreses permeten a l’alumnat adquirir coneixements pràctics que faciliten la seva incorporació al món laboral. El resultat d’aquests esforços és un nivell elevat d’ocupabilitat.

Com a novetat, el curs vinent oferim dos monogràfics, Ceràmica Artística i Escultura Aplicada a l’Espectacle. Aquests cursos donen la possibilitat de matricular-se a les assignatures pràctiques dels cicles formatius corresponents sense necessitat de passar una prova d’accés. D’aquesta manera, l’interessat pot triar les matèries que més li agradin com a hobby o per acabar de decidir si vol fer el salt als estudis reglats.

Vols conèixer millor l’EASD Ondara? Contacta amb nosaltres!