fbpx
Coneix les pràctiques a empreses de prestigi que oferim a Ondara

Coneix les pràctiques a empreses de prestigi que oferim a Ondara

Les pràctiques a empreses són una part fonamental del recorregut acadèmic. Permeten a l’alumnat adquirir coneixements pràctics que faciliten la seva incorporació al món laboral.

L’escola d’Art i Superior de Disseny Ondara és un centre professionalitzador, per això donem molta importància a la formació fora de les aules. El resultat d’aquests esforços és un nivell elevat d’ocupabilitat.

Gràcies a les sinergies que mantenim des dels nostres inicis amb les entitats i organitzacions del territori, podem oferir a l’alumnat una àmplia oferta de pràctiques a empreses de prestigi.

L’alumnat d’Ondara pot accedir a les següents pràctiques a empreses:

Batxillerat d’arts plàstiques, imatge i disseny

Si curses el batxillerat artístic d’arts plàstiques, pots realitzar pràctiques a empreses com Fotografia Gatius, centre d’expressió artística Solaç, botiga de belles arts i manualitats l’Esquirol i, fins i tot, treballar a empreses destinades a l’alumnat dels cicles formatius.

Batxillerat d’arts escèniques, música i dansa

L’alumnat del batxillerat escènic pot optar a fer pràctiques a Teatre Ateneu de Tàrrega, Fira Tàrrega, Festival de cinema fantàstic i de terror Galacticat, taller d’arts escèniques Cruma, Conservatori de Música de Cervera, La Caserna. Escola de teatre de Cervera, Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida, i als Plans educatius d’entorn, on els alumnes ajuden als professors de teatre de les escoles. L’associació de la Passió Medieval de Cervera també compta amb alumnes de l’escola per fer la seva representació.

Grau mitjà d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu i Grau Superior de Disseny Gràfic

Els cicles formatius de disseny gràfic interactiu ofereixen places de pràctiques a empreses de prestigi com la indústria làctia Puleva, agència de disseny de pàgines web Dispromedia, grup d’arts gràfiques Novoprint, Diari Segre de Tàrrega (concretament, a la revista Nova Tàrrega), Fotografia Jaume Solé, agència de disseny Kamon Disseny, Serigrafia 2000, estudi de disseny Estudi Mostassa, serigrafia Grafitta, retolació comercial Topgrafic, comunicació de Guissona, Copisteria Papers, empresa de maquinària Arcusin, agència creativa Pometa gràfica o impremta Digigran.

Grau superior de Ceràmica Artística

L’alumnat del cicle formatiu de ceràmica pot optar a fer pràctiques al Monestir Sant Benet de Montserrat o a l’Obrador taller de Ceràmica de Guissona.

Grau Superior d’Escultura Aplicada a l’Espectacle

El cicle superior d’escultura compta amb convenis a entitats com Escola Alba i Associació de la Passió Medieval de Cervera. Les pràctiques d’aquest grau estan obertes a establir altres convenis dins del món de l’escultura i escenografia, com, per exemple, amb Fira Tàrrega.

Necessites més informació sobre la nostra oferta de pràctiques a empreses? Contacta amb nosaltres!