fbpx
Apunta’t al nou curs d’Escultura Aplicada a l’Espectacle de l’EASD Ondara

Apunta’t al nou curs d’Escultura Aplicada a l’Espectacle de l’EASD Ondara

T’agrada l’escultura i vols aprendre les seves tècniques? El curs vinent, l’EASD Ondara estrena el monogràfic d’Escultura Aplicada a l’Espectacle perquè puguis introduir-te en el món del modelat i aprendre a realitzar tota mena de projectes relacionats amb el volum i l’espai escènic.

Aquest curs dóna la possibilitat de matricular-se en els mòduls pràctics del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Escultura Aplicada a l’Espectacle sense necessitat de passar una prova d’accés. L’alumne pot triar les assignatures que més li agradin, com Taller de Volum, Escultura Efímera, Modelatge i Buidat, Materials i tecnologia, Taller d’estructures i muntatges, Projectes d’escultura aplicada a l’espectacle.

El programa del curs té per objectiu ensenyar a realitzar projectes escultòrics partint del joc amb l’espai i l’experimentació amb materials, formes i acabats.

Gràcies a les sinergies entre la nostra escola i les organitzacions del territori, els estudiants tenen la possibilitat de participar en projectes reals relacionats amb el món de l’Escultura i de les Arts escèniques, com la Fira de Teatre de Tàrrega, Museu Fàbrica Cal Trepat amb el projecte presencia / absència de la dona…, col·laboracions amb companyies de teatre, associacions culturals del territori, etc.

A qui va adreçat el curs d’Escultura Aplicada a l’Espectacle?

El cur es dirigeix a totes aquelles persones amants de l’escultura i de les arts escèniques que volen endinsar-se en aquesta experiència. S’enfoca a tothom qui no pot assistir al curs reglat, però que vol formar-se en l’ofici de l’escultura com a hobbie o per dedicar-s’hi professionalment i acabar cursant el cicle formatiu posteriorment.

L’horari, encara per definir, serà de tardes i anirà en funció de les assignatures escollides. En total, es realitzaran 15 hores setmanals al llarg d’un o dos anys, en funció de les preferències de l’alumne.

Vols saber més sobre el curs d’Escultura Aplicada a l’Espectacle? Posa’t en contacte amb nosaltres.