fbpx
L’EASD Ondara estrena un curs monogràfic de Ceràmica Artística

L’EASD Ondara estrena un curs monogràfic de Ceràmica Artística

T’interessa la ceràmica artística i vols aprofundir en les seves tècniques? El curs vinent, l’EASD Ondara estrena un monogràfic de Ceràmica Artística perquè puguis introduir-te en el món de l’artesania i aprendre a realitzar tota mena de projectes ceràmics.

Aquest curs dóna la possibilitat de matricular-se en els mòduls pràctics del Cicle Formatiu de Grau Superior de Ceràmica Artística sense necessitat de passar una prova d’accés. L’alumne pot triar els mòduls que més li agradin, com Taller ceràmic, Materials i tecnologia: Ceràmica o Projectes de ceràmica artística.

Al llarg dels estudis, l’alumnat aprendrà a realitzar projectes ceràmics i investigar materials, formes, acabats i decoracions per aconseguir resultats personalitzats.

Gràcies a les sinergies entre la nostra escola i les organitzacions del territori, els estudiants tenen la possibilitat de participar en projectes reals relacionats amb la ceràmica artística com Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, o exposar les seves obres en entitats locals com Casa Canal Mollerussa.

A qui està dirigit el curs de Ceràmica Artística?

Els curs està dirigit a totes aquelles persones amants de la ceràmica que volen conèixer aquesta tècnica com un hobby o acabar de decidir si volen fer el salt als estudis reglats corresponents al grau superior de Ceràmica Artística i apendre l’ofici de ceramista. El curs no atorga cap títol, però si convalida els mòduls realitzats si finalment l’alumne decideix matricular-se al cicle formatiu.

L’horari d’aquests estudis és de dilluns a divendres, dins la franja de 17:00 a 21:00, en funció dels mòduls escollits. A més, l’alumne té l’opció de cursar un o dos anys.

Vols saber més sobre el curs de Ceràmica Artística? Posa’t en contacte amb nosaltres.