fbpx
L’alumnat del batxillerat escènic estrena l’espectacle teatral SOM!

L’alumnat del batxillerat escènic estrena l’espectacle teatral SOM!

Us pensàveu que el confinament no ens deixaria seguir endavant amb el teatre? Al batxillerat de la via d’arts escèniques, música i dansa de l’EASD Ondara som valents i no ens deixem guanyar fàcilment.

El teatre és viu sempre i  ens deixa expressar tot allò que sentim i que ens passa. Per això, el proper divendres 19 de juny a partir de les 20.30 podreu veure a través de totes les plataformes digitals de l’escola l’estrena de la producció teatral SOM!.

Es tracta d’un espectacle de creació col·lectiva, fruit del treball conjunt amb un grup d’alumnes del batxillerat escènic. La temàtica de la representació parteix d’una reflexió per part de l’alumnat: ‘Qui som? Com ens hem sentit durant aquest confinament?.

La proposta vol ser un viatge poètic pel nostre cos, i els nostres sentiments, a partir del moviment, la imatge i la paraula. Un espectacle dirigit per Maria Mora i Marta Agustí. Esperem que us agradi tant com a nosaltres!

L’obra es va començar a treballar al mes de febrer a classe i, arran la situació d’emergència esdevinguda, s’ha finalitzat mitjançant assajos virtuals des de casa.

No et perdis l’espectacle! El podràs visualitzar a partir d’aquest divendres 19 de juny a les 20:30 a la web i xarxes socials de l’escola.