fbpx
Realitza la preinscripció al grau superior de Ceràmica Artística

Realitza la preinscripció al grau superior de Ceràmica Artística

T’agrada l’artesania i vols enfocar la teva creativitat en la creació de peces de ceràmica? Del 10 al 17 de juny de 2020 s’obre el període de preinscripció per accedir al Cicle Formatiu de Grau Superior de Ceràmica Artística a l’EASD Ondara.

Aquests estudis exploren els diferents materials, formes, acabats i decoracions per capacitar l’alumnat a realitzar tota mena de projectes ceràmics i aconseguir resultats personalitzats.

Des dels inicis de l’escola, hem mantingut i generat sinergies amb empreses, entitats, escoles i altres organitzacions del territori. D’aquesta manera, fomentem la participació de l’alumnat en projectes reals com a Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc que posteriorment es va presentar a l’exposició de Casa Canal Mollerussa ‘Evidències Ceràmiques’.

Ondara aposta per una formació professionalitzadora, seguint la metodologia del learning by doing. Gràcies al caràcter pràctic de tots els nostres estudis, l’alumnat pot adquirir els coneixements, tècniques i habilitats específiques per a la seva integració en el món laboral.

Un dels motius per cursar aquests estudis a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara són les seves instal·lacions. El centre disposa d’espais equipats amb les últimes tecnologies específiques per a cada formació. L’alumnat de Ceràmica Artística té a la seva disposició un taller de ceràmica i materials per a desenvolupar els seus projectes.

Quins requisits acadèmics necessites per accedir al cicle de Ceràmica Artística?

 

Si disposes del títol de batxillerat d’arts o d’altres modalitats, però has cursat tres matèries de la via d’arts plàstiques de la modalitat d’arts, no necessites realitzar cap prova d’accés. 

També pots accedir si has obtingut el títol de tècnic/a superior d’arts plàstiques i disseny o d’una família equivalent, el títol superior d’arts plàstiques i disseny o relacionats, etc. Si tens algun dubte sobre els requisits, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem.

La sol·licitud es pot fer de forma telemàtica a través del portal de registre electrònic de la Generalitat. En aquest enllaç trobaràs tots els passos a seguir i podràs formalitzar la preinscripció al grau superior de Ceràmica Artística fins al 17 de juny.

Realitza la preinscripció i cursa el grau superior de Ceràmica Artística a l’EASD Ondara, l’única escola d’art i disseny oficial de Lleida.