fbpx
Ja pots preinscriure’t al grau superior d’Escultura Aplicada a l’Espectacle

Ja pots preinscriure’t al grau superior d’Escultura Aplicada a l’Espectacle

Vols aprendre a crear escultures per al món de la cultura i l’espectacle? Del 10 al 17 de juny de 2020 s’obre el període de preinscripció per accedir al Cicle Formatiu de Grau Superior d’Escultura Aplicada a l’Espectacle a l’EASD Ondara.

El cicle forma l’alumnat per elaborar obres d’ornamentació, ambientació i caracterització mitjançant diferents tècniques escultòriques. A partir de la definició dels aspectes formals, funcionals, materials, estètics i de producció, els estudiants aprenen a organitzar i dur a terme les diferents fases del procés de creació.

La formació té un marcat vessant pràctic centrat en aprendre un ofici. L’alumnat aprèn seguint la metodologia del learning by doing, fet que facilitat la seva incorporació al món laboral.

Els estudis tenen una forta vinculació amb les entitats i organitzacions del territori, facilitant la participació dels alumnes en projectes reals. Gràcies a aquestes col·laboracions, els estudiants del cicle participen i creen projectes per la Fira del Teatre de Tàrrega. A més, estableixen llaços amb els grups de teatre de la zona, col·laborant amb la companyia Fadunito, i realitzant pràctiques en escenotècnia, attrezzo, espai escènic, o indumentària en alguns espectacles teatrals del territori, com ara ‘Fragile’, obra en procés de construcció, i la Passió medieval de Cervera.

A l’Escola d’Art i Disseny Ondara també generem sinergies entre els diferents estudis del centre, impulsant la col·laboració de l’alumnat en la creació de projectes comuns. En aquest sentit, els alumnes del grau superior d’Escultura Aplicada a l’Espectacle participen constantment en la realització escènica dels espectacles del batxillerat d’arts escèniques. D’aquesta manera, proporcionem una visió multidisciplinar i transversal en els ensenyaments de les arts.

L’alumnat elabora projectes reconeguts i de gran qualitat que participen en exposicions, com a la mostra ‘Màgia Brossa’, i fins i tot a concursos. L’alumne Erik Smitz ha participat al Simpòsium Internacional d’Escultura Monumental amb Neu celebrat a Andorra amb una obra que reivindica les conseqüències perjudicials de les nostres accions envers el medi ambient.

Quins requisits acadèmics necessites per accedir al cicle d’Escultura Aplicada a l’Espectacle?

Si disposes del títol de batxillerat d’arts o d’altres modalitats, però has cursat tres matèries de la via d’arts plàstiques de la modalitat d’arts, no necessites realitzar cap prova d’accés. 

També pots accedir si has obtingut el títol de tècnic/a superior d’arts plàstiques i disseny o d’una família equivalent, el títol superior d’arts plàstiques i disseny o relacionats, etc. Si tens algun dubte sobre els requisits, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem.

La sol·licitud es pot fer de forma telemàtica a través del portal de registre electrònic de la Generalitat. En aquest enllaç trobaràs tots els passos a seguir i podràs formalitzar la preinscripció al grau superior d’Escultura Aplicada a l’Espectacle fins al 17 de juny.

Realitza la preinscripció i cursa el grau superior d’Escultura Aplicada a l’Espectacle a l’EASD Ondara, l’única escola d’art i disseny oficial de Lleida.