fbpx
L’Escola Ondara participa a ‘Màgia Brossa’, una exposició artística sobre Joan Brossa

L’Escola Ondara participa a ‘Màgia Brossa’, una exposició artística sobre Joan Brossa

Els alumnes del Batxillerat artístic, del Grau Mitjà d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu, de Doble Titulació Batxillerat Artístic + Cicle de Grau Mitjà d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu i d’Escultura Aplicada a l’Espectacle de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara, junt amb quatre centres educatius més del territori, l’Escola Leandre Cristòfol, l’Institut Màrius Torres i el Col·legi Episcopal, participaran en una exposició artística al voltant de la figura de l’artista i escriptor català Joan Brossa.

La mostra titulada ‘Màgia Brossa’ es tracta d’una iniciativa organitzada per la Secció de Lletres de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI). La inauguració serà aquest divendres 14 de febrer al Pati de l’IEI i es podrà veure fins al 29 de març en altres espais com la Sala Montsuar i el vestíbul de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol de Lleida.

L’exposició és un homenatge a la particular figura de Brossa, un poeta interpel·lador i lúdic que continua essent d’actualitat. La seva capacitat comunicativa, que li permet arribar a tots els públics, junt amb la seva poesia visual, escènica, objectual i experimental, és un bon punt de partida per als estudiants de formacions artístiques que volen jugar amb els codis, apel·lar a la imaginació i la transformació constant.

‘Màgia Brossa’ és un compendi d’obres que sorprenen per la maduresa humana, formal i tècnica que han aconseguit dur a terme els alumnes, gràcies a l’esforç, guiatge i suport del seu professorat i de l’escola. L’exposició també inclourà una mostra de cartells dels alumnes de l’assignatura Tipografia Experimental de 4rt d’ESDAP.

Si vols conèixer més detalls sobre l’exposició artística, visita la pàgina de l’IEI.