fbpx
Evidències ceràmiques

Evidències ceràmiques

Montblanc acull la primera exposició de Terrània 2019

«Evidències ceràmiques» és una mostra de peces realitzades pels alumnes de ceràmica artística de l’Escola d’Art Ondara de Tàrrega.

Tres mesos abans de la celebració de Terrània arrenca la primera de les activitats programades dins la dissetena edició del Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc. Es tracta d’«Evidències ceràmiques» una exposició de treballs realitzats per alumnes de ceràmica artística de l’Escola d’Art Ondara de Tàrrega.

L’espai d’exposicions de l’Oficina de Turisme de Montblanc acollirà aquesta mostra durant tot l’estiu, just fins la setmana posterior a la finalització del festival, que enguany tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de setembre.

Les obres han estat realitzades al llarg del curs 2018-19 per vuit alumnes del cicle formatiu de ceràmica artística de l’Escola d’Art i superior de Disseny Ondara de Tàrrega coordinats pel professor Magí Sambola, ceramista de Verdú vinculat amb Terrània des de l’inici del festival. Són treballs de primer i segon curs, i dos projectes d’obra final on es barregen diverses tècniques de construcció.

L’exposició és la primera de les nou que s’han programat en aquesta edició de Terrània. El fet que hi hagi més exposicions que mai és una de les principals novetats del festival.

Es podrà veure en l’horari habitual d’atenció al públic de l’Oficina de Turisme: de 9h a 17h els dies feiners, de 10h a 14h i de 16h a 19h els dissabtes i de 10h a 14h els diumenges i festius.

És la quarta exposició que es realitza a l’Oficina de Turisme aquest 2019. Fins ara, les tres anteriors havien estat de fotografia: del Museu del Pessebre de Catalunya de Montblanc, de les fotos guanyadores del 19è concurs de fotografia de les Terres de l’Ebre, i del fons de la Casa Museu de la Mel d’Alcover.