fbpx
Ondara estrena un nou cicle formatiu de grau superior: Gràfica Publicitària

Ondara estrena un nou cicle formatiu de grau superior: Gràfica Publicitària

L’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara comptarà a partir del curs vinent amb un nou cicle formatiu de grau superior: Gràfica Publicitària, el segon grau superior amb més demanda d’estudiants a Catalunya.

Els estudis capaciten per idear, organitzar i dur a terme les diferents fases d’un projecte de gràfica publicitària. L’objectiu del cicle és formar l’alumnat per realitzar les aplicacions vinculades a la comunicació gràfica, fer-ne el seguiment posterior i els controls de qualitat corresponents, fins a obtenir un producte adequat als objectius comunicatius inicials.

El Pla d’Estudis proporciona a l’alumnat una formació completa en els àmbits més rellevants de la Gràfica Publicitària com els fonaments del disseny gràfic, història de la imatge publicitària, fotografia, mitjans informàtics o llenguatge i tecnologia audiovisual.

Les classes es realitzen en grups reduïts amb un màxim de 25 alumnes per garantir l’atenció i el seguiment personalitzat. També s’ofereixen tutories individualitzades i es destinen 66 hores del pla d’estudis a la formació i orientació laboral.

Part de la formació es completarà amb pràctiques en empreses de prestigi. En concret, de les 2.000 hores de durada del cicle, distribuïdes en dos cursos acadèmics, 280 hores es duran a terme en un centre de treball.

L’àmplia oferta de pràctiques d’Ondara fomenta l’accés al mercat laboral. Un cop finalitzats els estudis, l’alumnat podrà treballar com a tècnic/a superior expert en gràfica publicitària; disseny, organització i gestió de projectes de la indústria gràfica; direcció d’art; direcció creativa; preparació d’arts finals per imprimir-les correctament; grafista expert/a en la selecció i ús de recursos tipogràfics, cal·ligràfics i de retolació manual per a diferents aplicacions; i col·laboració en l’organització i supervisió de la producció.

Sol·licita informació sobre els estudis de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin