fbpx
Introdueix-te en el món de l’art i l’artesania amb els cursos monogràfics de l’EASD Ondara

Introdueix-te en el món de l’art i l’artesania amb els cursos monogràfics de l’EASD Ondara

T’agradaria iniciar-te o consolidar els teus coneixements en l’àmbit artístic i artesà? L’EASD Ondara estrena dos cursos monogràfics: Ceràmica Artística i Escultura Aplicada a l’Espectacle, perquè puguis aprofundir més en aquestes disciplines.

Els dos cursos donen la possibilitat de matricular-se en els cicles formatius corresponents, els graus superiors d’Escultura Aplicada a l’Espectacle i Ceràmica Artística, sense necessitat de passar una prova d’accés.

L’alumnat pot triar les assignatures que més li agradin. D’aquesta manera, aprendran a realitzar projectes ceràmics o escultòrics i investigaran els seus materials, formes, acabats i decoracions per aconseguir resultats personalitzats.

Els monogràfics estan dirigits a totes aquelles persones amants de la ceràmica o l’escultura que volen aprofundir en les seves tècniques com un hobby o amb l’objectiu d’acabar de decidir si volen fer el salt als estudis reglats corresponents.

Els cursos no atorguen cap títol, però si convalida els mòduls realitzats si finalment l’alumne decideix matricular-se al cicle formatiu. L’horari d’aquests estudis és de dilluns a divendres a la tarda, dins la franja de 17:00 a 21:00, en funció dels mòduls escollits. A més, l’alumne té l’opció de cursar un o dos anys.

Vols saber més sobre el cursos monogràfics de l’EASD Ondara? Posa’t en contacte amb nosaltres.