fbpx
Alumnes i professors de l’EASD Ondara participen en l’exposició “CONFIN_ART. Paisatges d’un confinament”

Alumnes i professors de l’EASD Ondara participen en l’exposició “CONFIN_ART. Paisatges d’un confinament”

Alguns alumnes i professors de l’EASD Ondara participaran en l’exposició col·lectiva CONFIN_ART. Paisatges del confinament que tindrà lloc del 10 de setembre al 8 de novembre al Museu de Cervera.

En total, es podran veure 21 propostes on els artistes comparteixen la seva visió sobre conceptes universals i  llencen un missatge crític sobre la situació viscuda arran la pandèmia i el confinament.

L’emergència sanitària ha fet trontollar molts valors sobre els quals se sustentava la nostra societat. En aquest sentit, l’exposició convida a mirar nous paisatges, amb l’objectiu de fer-nos reflexionar sobre quin ha de ser el nostre horitzó vital, com volem viure i com volem relacionar-nos, a l’hora que reivindica conceptes com la cooperació, el comerç de proximitat o el treball en xarxa.

L’exposició també convida a “recrear” paisatges interiors, a mirar endins i reflexionar sobre la naturalesa humana. I reivindica  la necessitat de cuidar-nos i  valorar les petites coses del nostre dia a dia.

El resultat és una mostra diversa que explora diferents llenguatges, des de pintura a accions performatives, literatura, vídeo instal·lacions i escultura.

Com a novetat, el Museu vol convertir la visita a l’exposició en una experiència única i personal. Per això s’oferiran visites sota reserva prèvia on el visitant viurà l’exposició a partir de la recreació d’experiències per part d’una actriu que dialogarà amb les obres i el públic.

Vols saber més sobre l’exposició? Visita la pàgina del Museu de Cervera.