fbpx
Crea missatges publicitaris atractius al grau superior de Gràfica Publicitària

Crea missatges publicitaris atractius al grau superior de Gràfica Publicitària

T’agradaria aprendre a crear missatges publicitaris atractius? El grau superior de Gràfica Publicitària de l’EASD Ondara forma professionals capaços de dissenyar i realitzar aplicacions vinculades al sector de la comunicació gràfica.

Els estudis tenen com a objectiu mostrar les tècniques necessàries per a configurar i formalitzar missatges i la seva transcripció a sistemes visuals. L’alumnat aprèn l’ofici de dissenyador gràfic, com a responsable de traduir al llenguatge visual les idees i conceptes que han d’arribar al públic.

Estudis enfocats al mercat laboral

La nostra escola segueix una metodologia innovadora i recull els avenços tecnològics necessaris per adaptar-se a les dinàmiques actuals. La finalitat és oferir un cicle formatiu adaptat a les exigències del mercat laboral, per tal de garantir una alta inserció laboral.

La part pràctica és una altra vessant fonamental dels nostres estudis. Per això, treballem en projectes reals amb institucions i organitzacions importants del territori. A més, oferim pràctiques en empreses de prestigi, on l’alumnat pot consolidar els seus coneixements i prepara-se pel seu futur professional.

Un cop finalitzats els estudis, l’alumnat podrà treballar com a tècnic/a superior expert en gràfica publicitària; disseny, organització i gestió de projectes de la indústria gràfica; direcció d’art; direcció creativa; preparació d’arts finals per imprimir-les correctament; grafista expert/a en la selecció i ús de recursos tipogràfics, cal·ligràfics i de retolació manual per a diferents aplicacions; i col·laboració en l’organització i supervisió de la producció.

Vols saber més del grau superior de Gràfica Publicitària? Posa’t en contacte amb nosaltres!