fbpx
Pràctiques en empreses i institucions de prestigi, una oportunitat pels alumnes

Pràctiques en empreses i institucions de prestigi, una oportunitat pels alumnes

L’EASD Ondara disposa d’una àmplia xarxa de centres de treball, empreses i altres institucions on l’alumnat pot completar la seva formació amb unes pràctiques i a la vegada tenir el seu primer contacte amb el món laboral. Els programes de pràctiques s’adapten als criteris de qualitat i els plans d’estudi que s’han definit des de l’escola.

 

La formació pràctica, habitualment a l’entorn més pròxim d’Ondara, permet a l’alumne estar en contacte amb l’entorn professional i ampliar les seves competències en cultura d’empresa, sempre sota la supervisió d’un professional i el professorat de l’escola. Una experiència que, posteriorment, permetrà a l’alumnat accedir al món laboral amb totes les garanties. 

 

La possibilitat de participar en estades laborals ofereix a l’estudiant la possibilitat de descobrir, d’una forma pràctica, les interioritats d’una professió en la qual s’ha format o que és el seu objectiu professional. En paral·lel a l’àmbit acadèmic, els i les estudiants de l’EASD Ondara també mantenen una estreta relació amb el teixit associatiu, econòmic, social i cultural de Tàrrega i el seu entorn.

 

L’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara és un centre públic – adscrit al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya – que compta amb una dilatada trajectòria en l’ensenyament artístic. El centre ofereix els següents estudis: Cicles Formatius d’Arts Plàstiques i Disseny (Assistent al Producte Gràfic Interactiu, Procediments del Vidre en Fred, Ceràmica Artística, Escultura Aplicada a l’espectacle i Gràfica publicitària), Batxillerat Artístic (Arts escèniques, música i dansa o Arts plàstiques, imatge i disseny) i Estudis Superiors de Disseny (Disseny gràfic i d’interiors).

Vols saber més sobre l’EASD Ondara? Posa’t en contacte amb nosaltres.