fbpx
Dues estudiants de l’EASD Ondara, finalistes del 1er Premi Il·lustració del Segrià

Dues estudiants de l’EASD Ondara, finalistes del 1er Premi Il·lustració del Segrià

Desirée Lombrado i Lucía Ríos, alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara, han resultat finalistes del primer Premi Il·lustració del Segrià. Impulsat per l’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià, el concurs pretén visibilitzar el talent dels autors i autores d’il·lustració gràfica de les Terres de Ponent. Un gran nombre d’alumnes d’Ondara han participat en aquesta iniciativa.

Des de l’organisme supramunicipal es volen fomentar els valors de la il·lustració com a mitjà d’expressió i eina de comunicació. El certamen compta amb dues categories: Absoluta (Oberta a totes les persones que en el dia de finiment de la convocatòria hagin complert 25 anys) i Jove (Exclusiva per a persones de 16 a 24 anys.

La temàtica del premi gira al voltant del poema “La llar que vam ser, la que duem tatuada al rostre”, de l’escriptor lleidatà Eduard Batlle. “La família” i “Looking Home” són els títols de les obres presentades per Lombrado i Ríos, respectivament. El jurat del Premi Il·lustració del Segrià està format per persones relacionades amb el mon de la il·lustració: Carles Porta, artista visual, Lily Brick, muralista, Matias Tolsà, Il·lustrador i representants del Consell Comarcal del Segrià.