fbpx
L’EASD Ondara, un centre de titularitat pública i oficial

L’EASD Ondara, un centre de titularitat pública i oficial

L’EASD Ondara és un centre de titularitat pública i oficial depenent del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Amb una llarga trajectòria en el món del disseny i de les arts, l’escola s’ha convertit en tot un referent en la formació de professional en les diferents àrees d’Art i Disseny de les comarques de Lleida.

Amb una identitat pròpia i grans valors, l’EASD Ondara compta amb grans professionals i especialistes de l’ensenyament en el sector del disseny i de les arts plàstiques. Som un centre professionalitzador, en el qual oferim una educació enfocada a preparar a l’alumne per a la seva inserció laboral.

A més, treballem constantment per reforçar i crear nous vincles amb institucions i empreses de prestigi, per oferir als nostres estudiants una gran oferta de centres de treball reconeguts a l’hora de realitzar les pràctiques d’empresa.

L’EASD Ondara permet accedir a una formació de qualitat i excel·lència a través d’uns preus molt assequibles. Som un centre de titularitat públic i oficial, tret que ens permet oferir uns estudis reglats a l’abast de tothom. La nostra formació està basada en un treball competencial i projectes reals.

Amb aquests projectes reals, el que aconseguim és que els estudiants treballin en situacions reals, a dins d’una dinàmica de treball habitual i propera a la professional, creant una sinergia amb el món de les empreses i amb l’entorn. Així, també aconseguim estimular la creativitat i la sensibilitat, que ajudarà a l’alumne a desenvolupar i definir la seva personalitat artística.

L’EASD Ondara, centre de titularitat pública i oficial

L’EASD Ondara és un centre de titularitat pública i oficial. Això permet que la nostra escola disposi de preus públics i assequibles per a tots els estudiants. D’aquesta manera, els alumnes poden tenir accés a una formació qualificada amb tarifes estipulades per l’administració pública.

A l’Escola d’Art i Disseny Ondara podràs escollir entre una gran oferta educativa, oficial i reglada. Disposem de diferents Cicles Formatius d’Arts Plàstiques i Disseny i Batxillerat en diferents modalitats. Una oportunitat excel·lent per a formar-te en l’àmbit de les arts plàstiques i del disseny des d’un programa reconegut amb titulació homologada i formal.

Portar a terme els teus estudis a Ondara és aprofitar els avantatges de formar-te en una escola pública i oficial amb uns preus econòmics. L’Escola d’Art i Superior d’Ondara és l’únic centre educatiu oficial que ofereix estudis d’art a la província de Lleida.

Realitza els teus estudis a Ondara, un centre oficial, de titularitat pública i amb uns preus públics i assequibles. Forma’t en una escola que ofereix una formació reglada i amb una gran oferta educativa.

Si necessites més informació sobre el nostre centre, només cal que contactis amb nosaltres. Et respondrem de seguida!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin