fbpx
L’EASD Ondara, un centre de titularitat pública i oficial

L’EASD Ondara, un centre de titularitat pública i oficial

L’EASD Ondara és un centre de titularitat pública i oficial depenent del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Amb una llarga trajectòria en el món del disseny i de les arts, l’escola s’ha convertit en tot un referent en la formació de professional en les diferents àrees d’Art i Disseny de les comarques de Lleida.

Amb una identitat pròpia i grans valors, l’EASD Ondara compta amb grans professionals i especialistes de l’ensenyament en el sector del disseny i de les arts plàstiques. Som un centre professionalitzador, en el qual oferim una educació enfocada a preparar a l’alumne per a la seva inserció laboral.

A més, treballem constantment per reforçar i crear nous vincles amb institucions i empreses de prestigi, per oferir als nostres estudiants una gran oferta de centres de treball reconeguts a l’hora de realitzar les pràctiques d’empresa.

L’EASD Ondara permet accedir a una formació de qualitat i excel·lència a través d’uns preus molt assequibles. Som un centre de titularitat públic i oficial, tret que ens permet oferir uns estudis reglats a l’abast de tothom. La nostra formació està basada en un treball competencial i projectes reals.

Amb aquests projectes reals, el que aconseguim és que els estudiants treballin en situacions reals, a dins d’una dinàmica de treball habitual i propera a la professional, creant una sinergia amb el món de les empreses i amb l’entorn. Així, també aconseguim estimular la creativitat i la sensibilitat, que ajudarà a l’alumne a desenvolupar i definir la seva personalitat artística.

L’EASD Ondara, centre de titularitat pública i oficial

L’EASD Ondara és un centre de titularitat pública i oficial. Això permet que la nostra escola disposi de preus públics i assequibles per a tots els estudiants. D’aquesta manera, els alumnes poden tenir accés a una formació qualificada amb tarifes estipulades per l’administració pública.

A l’Escola d’Art i Disseny Ondara podràs escollir entre una gran oferta educativa, oficial i reglada. Disposem de diferents Cicles Formatius d’Arts Plàstiques i Disseny i Batxillerat en diferents modalitats. Una oportunitat excel·lent per a formar-te en l’àmbit de les arts plàstiques i del disseny des d’un programa reconegut amb titulació homologada i formal.

Portar a terme els teus estudis a Ondara és aprofitar els avantatges de formar-te en una escola pública i oficial amb uns preus econòmics. L’Escola d’Art i Superior d’Ondara és l’únic centre educatiu oficial que ofereix estudis d’art a la província de Lleida.

Realitza els teus estudis a Ondara, un centre oficial, de titularitat pública i amb uns preus públics i assequibles. Forma’t en una escola que ofereix una formació reglada i amb una gran oferta educativa.

Si necessites més informació sobre el nostre centre, només cal que contactis amb nosaltres. Et respondrem de seguida!