fbpx
L’EASD Ondara, una de les escoles d’art amb millors instal·lacions i equipacions

L’EASD Ondara, una de les escoles d’art amb millors instal·lacions i equipacions

A l’EASD Ondara oferim un espai complet i tots els recursos necessaris per poder desenvolupar les activitats i formacions en el sector artístic i de disseny superior d’una manera professional.

Som una escola d’art i disseny amb una llarga trajectòria en el sector i amb un dilatat recorregut. La nostra experiència com a centre formador en les arts plàstiques i el disseny ens ha permès convertir-nos en tot un referent en aquest camp.

Els nostres valors estan basats en formar estudiants amb totes les competències necessàries per complir amb els requeriments exigits en el món laboral. Per això, ens definim com un centre professionalitzador, on proporcionem una educació enfocada a facilitar l’entrada al món laboral dels nostres estudiants.

Tots els nostres alumnes tenen accés a una gran i diversificada oferta de centres de treball per dur a terme les pràctiques curriculars. Oferim col·laboracions amb empreses i institucions reconegudes per completar la formació de l’alumnat en l’àmbit pràctic.

Per poder formar estudiants amb la qualitat i excel·lència que ens caracteritza, disposem d’unes infraestructures espaioses i equipades. L’EASD Ondara és una de les escoles d’art amb millors instal·lacions i equipacions del territori.

Disposem d’espais i zones específiques per poder desenvolupar tallers i les diferents disciplines artístiques que ensenyem. Les nostres aules estan ben equipades, tenim un plató fotogràfic, una aula FabLab, on es disposa de la tecnologia més avançada, una biblioteca especialitzada en art i disseny i un immens espai destinat als tallers.

Tot perquè els nostres estudiants puguin desenvolupar els seus estudis amb la màxima qualitat, recursos i experiència.

Les instal·lacions i equipacions de l’EASD Ondara

Estudiar a l’EASD Ondara és gaudir d’una de les escoles d’art amb millors instal·lacions i equipacions de Catalunya. La nostra dilatada trajectòria ens ha permès especialitzar-nos i  adquirir experiència en el sector artístic i disseny superior.

Disposem d’unes grans instal·lacions i espais, tots ben equipats amb l’última tecnologia i els recursos i serveis més avançats. De les nostres infraestructures destaquem:

  • Biblioteca multifuncional que permet dur a terme conferències i altres activitats relacionades.
  • Sala d’exposicions.
  • Espais específics de tallers per desenvolupar activitats de ceràmica, escultura, modelat, pintura, tallat en pedra, serigrafia…
  • Plató de fotografia artística.
  • Aula MAC.

També posem a disposició, tant de l’alumnat com del professorat i la resta de membres que formen part del centre, diferents serveis. Per exemple, cafeteria, reprografia, wifi i una biblioteca especialitzada en Art i Disseny, l’única en el territori.

Unes instal·lacions modernes i actualitzades que ofereixen tots el confort per desenvolupar i portar a terme els estudis d’arts plàstiques i de disseny d’una manera professional i competent.Vine a estudiar a l’EASD Ondara i forma’t amb les millors instal·lacions i equipacions del territori. Demana més informació per conèixer tot el que l’EASD Ondara et pot oferir en la teva formació.