fbpx
Estudia el batxillerat d’Arts Escèniques a l’EASD Ondara

Estudia el batxillerat d’Arts Escèniques a l’EASD Ondara

El teu món són les arts escèniques i tens ganes de saber i aprendre tot el que passa entre bambolines? Somies amb una formació orientada al camp artístic però d’una forma professional, oficial i reconeguda a dins del sector? Si les teves anteriors respostes han estat sí, el batxillerat d’Arts Escèniques que s’imparteix a EASD Ondara és el lloc que necessites de cara el teu futur professional.

Ubicats a Tàrrega i rodejats d’un fantàstic espai natural, EASD Ondara té la qualitat de vida i l’excel·lència formativa que necessites. De fet, els alumnes que entren a formar part del món EASD Ondara podran gaudir d’unes excel·lents instal·lacions, grups reduïts i sobretot, d’un gran benestar gràcies als entorns plens de natura que hi ha al territori. El centre imparteix diferents titulacions de cicles formatius de grau mitjà i superior vinculats al món del disseny, arts plàstiques i la imatge. De fet, el Batxillerat d’Arts Plàstiques, els estudis superiors de disseny, la doble titulació de batxillerat artístic i cicle de grau mitjà i els monogràfics completen l’ampli ventall acadèmic.

EASD Ondara està orientada a totes aquelles persones que volen viure rodejats de creativitat, noves formes d’expressió i tenen especial sensibilitat per aprendre coneixements del món escènic, la dansa, el circ, la música o la televisió. També és l’espai per aquells que desitgen ser productors, guionistes, dramaturgs, directors o tècnics de l’espectacle amb ganes d’aprendre noves eines per potenciar habilitats expressives i comunicatives.

El Batxillerat d’Arts amb l’especialització en arts escèniques, música i dansa té una duració de dos cursos acadèmics on es combinen assignatures comunes amb d’altres d’específiques pròpies del sector. Acabaràs la teva formació pública i oficial amb nosaltres entregant un Treball Final de Recerca que serà el resultat del teu llarg i intens aprenentatge al centre.

Fins aleshores, el teu dia a dia estarà rodejat d’un procés integral de formació interdisciplinària, activitats complementàries i pràctiques on treballaràs amb projectes reals

Durant la teva estada a EASD Ondara, portaràs a terme pràctiques escèniques al Teatre Ateneu de Tàrrega i en les principals empreses i institucions del sector a Lleida i l’Urgell, i desenvoluparàs quatre projectes escènics de gèneres diferents que presentaràs al públic.

El Batxillerat d’Arts Escèniques proporciona una formació molt adequada si, a més de les arts escèniques, vols dedicar-te també a l’educació, la comunicació, l’audiovisual o a l’àmbit sociocultural, ja que fomenta l’aprenentatge d’estratègies comunicatives i expressives i de gestió d’emocions que proporcionen una sòlida base per al teu creixement personal i professional

Una vegada finalitzis els estudis de Batxillerat, tindràs la possibilitat de continuar la teva formació al centre cursant un CFGS o un estudi superior de disseny.

Vols començar a fer realitat aquest somni de viure professionalment del món artístic i escènic? Contacta’ns i et resoldrem els dubtes i analitzarem com podem començar a caminar junts per aquest món de focus, escenaris, càmeres i art.