fbpx
La proximitat entre escola i alumne, un dels valors clau a l’EASD Ondara

La proximitat entre escola i alumne, un dels valors clau a l’EASD Ondara

Ubicats a Tàrrega i rodejats de grans espais naturals, EASD Ondara té la qualitat de vida i l’excel·lència formativa que els alumnes necessiten en un món cada cop més canviant i competitiu. Amb una gran vinculació amb el territori i el seu entorn, compta amb grans especialistes de l’àmbit de l’ensenyament de les arts plàstiques, el disseny i el món artístic que t’acompanyaran de forma continuada i personalitzada en tot el teu procés formatiu.

EASD Ondara està orientada a totes aquelles persones que volen viure rodejades de creativitat i en espais naturals que permeten gaudir d’un entorn inspiracional. El centre, que forma part dels 7 campus de l’Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques de Catalunya, imparteix diferents titulacions de cicles formatius de grau mitjà i superior vinculats al món del disseny, les arts plàstiques i la imatge. Els batxillerats, els estudis superiors de disseny, la doble titulació -batxillerat artístic i cicle de grau mitjà de forma conjunta- i els monogràfics completen el ventall formatiu.

D’entre els valors que diferencien EASD Ondara d’altres centres de formació és l’atenció personalitzada i continuada que reben els alumnes des del primer moment que formalitzen la seva inscripció fins al dia que entreguen el projecte final. Els professors que formen l’equip són molt conscients que la seva experiència, formació, però sobretot, la seva capacitat per transmetre els coneixements i experiències viscudes són claus perquè l’alumne pugui aprendre l’ofici al qual es vol dedicar professionalment. Així, amb tutories personalitzades, el seguiment habitual en classes de grups reduïts i les activitats complementàries que hi ha programades al llarg del curs, s’estableix un clima de proximitat i confiança per tal que l’alumne pugui traspassar l’estrictament acadèmic per conèixer sensacions, emocions pròpies del dia a dia de la feina i tingui eines per saber-ho gestionar correctament.

Treballant amb aquest focus de proximitat i atenció personalitzada no tan sols assolirem preparar nous professionals que crearan els continguts del futur de forma transversal i interdisciplinària sinó que a més, el centre formarà alumnes amb la capacitat d’entendre les demandes reals del sector, prendre decisions i sobretot, amb la capacitat de resoldre les dificultats reals que es trobaran en el seu dia a dia. L’objectiu no és altre que entendre i donar vida a les inquietuds, necessitats i capacitats diverses de l’alumnat i emmarcar-les en un sector que demana creativitat, innovació i noves tècniques de forma constant.

Si tens ganes de saber més de l‘EASD Ondara i ser un d’aquests professionals que formarà part dels projectes del futur, només has de contactar amb nosaltres a través d’aquest formulari. T’acompanyarem dia a dia en tot el procés.