fbpx
L’EA Ondara rep el 1r mèrit de l’exposició de Màscares a Unesco Barcelona del projecte Talent Creatiu i Empresa 21-22

L’EA Ondara rep el 1r mèrit de l’exposició de Màscares a Unesco Barcelona del projecte Talent Creatiu i Empresa 21-22

Una vegada més, podem celebrar la bona feina feta a l’escola. Podem anunciar orgullosos que l’EA Ondara ha rebut el 1r mèrit a l’exposició de Màscares del projecte Talent Creatiu i Empresa que otorga Alas y Viento – Màscares del món, col·lecció de Nacho Rovira.

L’exposició ha passat també per Begur, el centre comercial l’Illa Diagonal de Barcelona, i fins el 25 de novembre podràs visitar-la a la seu d’Amics de la UNESCO a la capital catalana. Estem molt feliços per l’increïble reconeixement i perquè el talent del nostre alumnat es pugui gaudir arreu.

L’EA Ondara s’emporta el mèrit a l’exposició de Màscares de Talent Creatiu i Empresa

En especial, el reconeixement del 1r mèrit va dirigit a l’alumnat de 1r i 2n del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Escultura Aplicada a l’Espectacle, qui va crear les màscares dins del marc de les assignatures de Volum i Taller de Buidatge i Modelat. Al cap i a la fi, rebre recompenses és molt gratificant perquè és una distinció que ens anima a seguir treballant i aprenent amb esforç i dedicació.

L’exposició Talent Creatiu i Empresa. Repte Alas y Viento/AUB mostra una col·lecció de màscares dissenyades i realitzades per l’alumnat de les escoles d’art de Catalunya que han participat en el projecte d’innovació Talent creatiu i empresa del Departament d’Educació.

L’objectiu és fomentar la participació dels centres educatius que imparteixen ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny. Més de 200 alumnes han participat i 100 projectes han sigut presentats, dels quals l’EA Ondara ha rebut el 1r mèrit a l’exposició de Màscares de Talent Creatiu i Empresa.

Amb tot, la participació de l’EA Ondara per rebre el mèrit a l’exposició de Màscares del Projecte Talent Creatiu i Empresa està especialment lligada amb molts dels nostres valors. Des del centre potenciem la dimensió individual i la dimensió social de l’alumnat, tant en el marc de l’escola com en el del seu futur professional i aquest n’és un exemple.

A més, des de l’EA Ondara participem en projectes d’innovació educativa Talent Creatiu i Empresa i el programa AraArt i altres projectes reals per crear sinergies amb el sector i amb l’entorn. Creiem en la vinculació i participació activa en l’entorn social, educatiu, econòmic i cultural, facilitant la participació dels alumnes en projectes reals, imprescindible en el procés d’aprenentatge i per obtenir eines que no podrien adquirir de cap altra manera.

Tot plegat, permet als estudiants integrar l’entorn laboral real, l’adquisició d’hàbits d’empresa, el foment del treball en equip, l’orientació cap al client, el sentit d’iniciativa i l’esperit emprenedor, així com la cultura d’empresa i la innovació tecnològica, en el seu procés d’aprenentatge.

Si vols saber més sobre la nostra escola i la nostra oferta formativa, pots consultar la nostra web o visitar el nostre canal de YouTube. No dubtis a escriure’ns al nostre correu electrònic ondara@easdondara.com o trucar-nos al 973.310.486. T’hi esperem!