fbpx
L’EA Ondara signa un acord de col·laboració amb Gargar Festival

L’EA Ondara signa un acord de col·laboració amb Gargar Festival

Des de l’EA Ondara estem feliços i orgullosos d’anunciar la col·laboració amb Gargar Festival. L’acord implicarà especialment l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Art Urbà i Revestiments Murals durant la pròxima edició del festival, que tindrà lloc a Penelles el maig del 2023.

El Gargar Festival de Murals i d’Art Rural és una iniciativa creada per Binomic.cat amb el suport de l’Ajuntament de Penelles i la Diputació de Lleida. L’objectiu és difondre la cultura artística al món rural, i fer de Penelles un referent que impliqui la gent en un tema únic i diferent del que ens poguem sentir orgullosos, dinamitzi el poble i potenciï el turisme.

Amb tot, el festival vol generar uns recursos que permetin corregir el pas del temps i el deteriorament dels carrers tornant a il·lusionar el veïnat. Per això, la col·laboració de l’EA Ondara amb Gargar Festival suposa una gran oportunitat per l’alumnat del CFGM d’Art Urbà i Revestiments Murals.

L’alumnat de l’EA Ondara col·laborarà amb Gargar Festival

Amb la idea de posar en valor la xarxa artística i cultural del territori, el CFGM d’Art Urbà i Revestiments Rurals ha aterrat aquest curs amb l’oportunitat de col·laboració de l’EA Ondara i Gargar Festival. La voluntat, al cap i a la fi, és aprendre del talent dels artistes de Ponent i del potent panorama artístic del muralisme i l’art urbà de les nostres terres, del qual el Gargar Festival n’és pioner i un dels màxims referents.

De fet, la col·laboració d’EA Ondara amb Gargar Festival és una iniciativa profitosa per totes les parts implicades. L’acord es basa en l’ajuda directa de l’alumnat d’Art Urbà als artistes participants en aquest festival, de manera que s’ofereix un acompanyament de qualitat als artistes programats.

Alhora, s’ajudarà en el transcurs de les diverses activitats pedagògiques, artístiques i culturals que l’organització del festival té previst desenvolupar al llarg de tota la setmana. D’aquesta manera, els estudiants d’Art Urbà aprendran directament de grans especialistes referents en la matèria i viuran una autèntica immersió en l’univers muralista.

Un dels nostres valors principals que millor valora l’alumnat de l’EA Ondara és la participació en un bon nombre de projectes reals fruits de les sinergies amb el sector i amb l’entorn. I així esperem que succeeixi amb l’entitat organitzadora del festival i que es puguin ampliar a futures col·laboracions mútues que podrem concretar més endavant.

Per a l’EA Ondara, la col·laboració amb Gargar Festival suposa la vinculació i la participació activa en l’entorn social, educatiu, econòmic i cultural de Tàrrega i l’Urgell, facilitant, tal com dèiem, en la imprescindible participació de l’alumnat en projectes reals. Si és possible, de fet, des del mateix ingrés a l’escola.

Si vols saber més sobre la nostra escola i la nostra oferta formativa, pots consultar la nostra web o visitar el nostre canal de YouTube. No dubtis a escriure’ns al nostre correu electrònic ondara@easdondara.com o trucar-nos al 973.310.486. Estarem encantats d’atendre’t!