fbpx
Per què estudiar batxillerat d’arts plàstiques a l’EA Ondara

Per què estudiar batxillerat d’arts plàstiques a l’EA Ondara

Estudiar el batxillerat d’arts plàstiques, imatge i disseny està pensat per a persones interessades en els fenòmens artístics, caracteritzats per la sensibilitat, l’expressió i la creativitat. L’alumnat d’aquesta modalitat sol tenir inquietud en el món artístic, tot i que no necessàriament amb un perfil d’intèrpret entorn del món audiovisual, si no en  les arts gràfiques, el disseny, el patronatge, els mitjans de comunicació o la publicitat.

Creus que encaixes amb aquest perfil? Et donem els principals motius per cursar el batxillerat d’arts plàstiques a l’EA Ondara.

Principals raons per estudiar el batxillerat d’arts plàstiques a l’EA Ondara

L’àmplia oferta formativa de la nostra escola facilita el recorregut acadèmic i la continuïtat dels alumnes al nostre centre. Així, trobaràs des de Batxillerat fins a estudis de grau superior al mateix centre.

La nostra escola compta amb tallers i espais específics per a les diferents disciplines artístiques, aules equipades, biblioteca especialitzada en art i disseny, plató fotogràfic i aula FabLab amb la tecnologia més avançada. De tot i més perquè els teus estudis de batxillerat d’arts plàstiques siguin d’allò més complets.

Participem en projectes d’innovació educativa com Talent creatiu i empresa i el programa AraArt, a més d’un bon nombre de projectes reals fruit de les sinergies amb el sector i amb l’entorn. Creiem que tan important és estudiar el batxillerat d’arts plàstiques com endinsar-se en el món i la realitat artística.

Som un centre professionalitzador. Oferim una formació enfocada a preparar i facilitar la incorporació de l’alumnat al món laboral. 

Som un centre de titularitat pública i oficial que ofereix uns preus públics i ajustats als estudiants.

Oferim una proposta educativa singular i de qualitat basada en el treball competencial i per projectes reals, així com en col·laboració amb les empreses, institucions i entitats de l’entorn. Ens basem en un ensenyament que relaciona estretament els aspectes teòrics i artístics amb els tècnics i instrumentals.

És una oportunitat per obtenir el títol de batxiller amb un currículum artístic, des del qual podràs ser admès a la universitat, sempre que superis les proves d’accés. 

Serveix per poder estudiar un cicle formatiu de grau superior de formació professional específica o d’arts plàstiques i disseny. Potser no ho sabies, però si hi ha més demanda que oferta, per accedir a determinats cicles té prioritat l’alumnat que ha cursat una modalitat de batxillerat determinada.

Si vols saber més sobre la nostra escola i els estudis de batxillerat d’arts plàstiques, pots consultar la nostra web o visitar el nostre canal de YouTube. I si vols més informació o fer alguna consulta pots escriure’ns al nostre correu electrònic ondara@easdondara.com o trucar-nos al 973.310.486. Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes!