fbpx
L’EA Ondara rebrà un guardó a la 24a edició dels Premis Culturàlia

L’EA Ondara rebrà un guardó a la 24a edició dels Premis Culturàlia

La feina ben feta sempre s’acaba reconeixent i avui estem feliços d’anunciar que l’EA Ondara rebrà un guardó als Premis Culturàlia. Hem estat escollits per “la dilatada trajectòria en el món de les arts”, tenint en compte que molt dels nostres alumnes encapçalen en l’actualitat les inquietuds artístiques a Lleida i a Catalunya.

El guardó als Premis Culturàlia per l’EA Ondara se suma a altres reconeixements que hem rebut les últimes setmanes, com el premi al 1r mèrit de l’exposició de Màscares del Projecte Talent Creatiu i Empresa. Creiem que tots ells són resultat de la tasca que duem a terme i que ens fa sentir orgullosos tant de l’escola com dels nostres estudiants.

L’EA Ondara reconeguda amb el guardó dels Premis Culturàlia

L’EA Ondara rebrà el guardó dels Premis Culturàlia a la gala que tindrà lloc el 26 de novembre a les 20:45 h al Teatre Ateneu de Tàrrega i estarà oberta al públic de manera gratuïta, només amb el requeriment de la reserva prèvia. Els premis reconeixen la tasca de persones, artistes i entitats dels àmbits social i cultural. Enguany, a més del nostre centre, també han sigut premiats el Festival Musical d’Estiu de Ponent, el periodista Josep Castellà, Lo Pardal Fundació Guillem Viladot d’Agramunt i la pel·lícula Alcarràs. És un plaer rebre el premi amb tots ells.

Aquest fet posa en manifest quins són els valors que tenim a l’EA Ondara. Un d’ells és la vinculació i participació activa en l’entorn social, educatiu, econòmic i cultura de Tàrrega i l’Urgell, facilitant la participació dels alumnes en projectes reals i en esdeveniments reconeguts arreu del territori com els Premis Culturàlia. De la mateixa manera, rebre aquest guardó dona valor i qualitat a la feina feta a l’escola, tant per part de l’alumnat com del professorat. 

Un dels nostres objectius és que l’alumnat participi en projectes reals d’innovació educativa i que creï sinergies amb el sector i el nostre entorn. De fet, és per això que sempre fomentem l’activitat formativa complementària. Des de l’EA Ondara organitzem exposicions, sortides, xerrades i altres activitats extracurriculars per complementar amb tot el que s’ensenya des de l’escola i connectar l’alumnat amb l’actualitat.

Tot plegat, permet als estudiants integrar l’entorn laboral real, el foment del treball en equip, el sentit d’iniciativa i l’esperit emprenedor en el seu procés d’aprenentatge.

Si vols saber més sobre la nostra escola i la nostra oferta formativa, pots consultar la nostra web o visitar el nostre canal de YouTube. No dubtis a escriure’ns al nostre correu electrònic ondara@easdondara.com  o trucar-nos al 973.310.486. Estarem encantats d’atendre’t!