fbpx
Descobreix la nova obra de teatre de l’EA Ondara

Descobreix la nova obra de teatre de l’EA Ondara

Un any més, l’EA Ondara estrena obra de teatre. Enguany l’escollida és “Julieta i Romeu, l’amor mata”, una adaptació del clàssic de William Shakespeare que durà a terme el nostre alumnat de primer de batxillerat d’arts escèniques. 

L’EA Ondara és una escola de titularitat pública amb una dilatada trajectòria en el món de les arts, arrelada al territori i amb entitat pròpia, que compta amb grans especialistes de l’àmbit de l’ensenyament de les arts plàstiques i el disseny.  

Descobreix “Julieta i Romeu, l’amor mata”, l’obra de teatre de l’EA Ondara 

“Julieta i Romeu, l’amor mata” és una adaptació del clàssic “Romeu i Julieta” de William Shakespeare preparada i dirigida per Marta Agustí, professora del centre Ondara. Aquesta obra ha estat treballada amb l’alumnat de primer de batxillerat d’arts escèniques

Pol Colell, artista i alumne de segon de batxillerat artístic del centre, ha estat l’autor del cartell de l’espectacle. 

L’obra es representarà al Teatre de l’Ateneu de Tàrrega el dijous 1 de desembre en dues funcions. La primera serà al matí, a les 13 hores, i l’altra a la tarda, a les 19:30 hores. En ambdós casos l’entrada és gratuïta.

De fet, la participació del nostre alumnat i la representació de l’obra de teatre de l’EA Ondara al Teatre Ateneu de Tàrrega té molt a veure amb un dels nostres valors principals: trobem indispensable la vinculació i la participació activa en l’entorn social, educatiu, econòmic i cultura de Tàrrega i l’Urgell i, per aquest motiu, facilitem la participació de l’alumnat en projectes reals i, alhora, motivadors.

En aquest cas, interpretar “Julieta i Romeu, l’amor mata”, en una sala de característiques majúscules com és el Teatre de l’Ateneu de Tàrrega és tot un aprenentatge per a tots ells i una oportunitat esplèndida per apropar-se una mica més a la realitat i conèixer com es treballa en el món professional.

Avantatges d’estudiar el batxillerat artístic a l’EA Ondara

L’àmplia oferta formativa de la nostra escola facilita el recorregut acadèmic i la continuïtat dels alumnes al nostre centre. Així, trobaràs des de batxillerat fins a estudis de grau superior al mateix centre.

Participem en projectes d’innovació educativa com Talent creatiu i empresa i el programa AraArt, a més d’un bon nombre de projectes reals fruit de les sinergies amb el sector i amb l’entorn. Creiem que és tan important estudiar el batxillerat d’arts escèniques com endinsar-se en el món i la realitat artística.

Som un centre professionalitzador. La nostra formació està enfocada a preparar i facilitar la incorporació de l’alumnat al món laboral.

Oferim una proposta educativa singular i de qualitat basada en el treball competencial i per projectes reals, així com en col·laboració amb les empreses, institucions i entitats de l’entorn. Ens basem en un ensenyament que relaciona estretament els aspectes teòrics i artístics amb els tècnics i instrumentals.

Amb tot, és una oportunitat per obtenir el títol de batxillerat amb un currículum artístic, des del qual podràs ser admès a la universitat, sempre que superis les proves d’accés. 

Si vols saber més sobre la nostra escola i els estudis de batxillerat d’arts escèniques, pots consultar la nostra web o visitar el nostre canal de YouTube. I si vols més informació o fer alguna consulta pots escriure’ns al nostre correu electrònic ondara@easdondara.com o trucar-nos al 973.310.486. Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes!