fbpx
L’EA Ondara gaudeix d’una conferència de l’artista muralista Lily Brick

L’EA Ondara gaudeix d’una conferència de l’artista muralista Lily Brick

L’EA Ondara gaudeix d’una conferència de l’artista muralista Lily Brick

El passat dijous 24 de novembre vam gaudir de la genial conferència de Lily Brick, la increïble artista muralista, a l’EA Ondara, l’escola d’art i disseny reconeguda de les comarques lleidatanes. Durant la xerrada, Lily va compartir amb l’alumnat els seus orígens, l’intens camí que havia viscut i els horitzons cap als quals vol continuar avançant amb talent, esforç, perseverança i il·lusió.

La conferència de Lily Brick ha ajudat a inspirar l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Revestiments Murals i Art Urbà, un públic perfecte per valorar la seva obra i tenir-la com a referent.

 

Lily Brick visita l’EA Ondara 

Lily Brick ha encomanat als estudiants la seva determinació i la ferma tossuderia amb la qual ella ha treballat i ha cregut per si mateixa i pel seu art. Un valor que procurem transmetre des de l’EA Ondara, el de la qualitat i l’excel·lència. És precisament per això que oferim una proposta educativa singular i de qualitat basada en el treball competencial i per projectes reals.

Amb tot, l’esdeveniment s’emmarca en la iniciativa del CFGM d’Art Urbà Ponent Art Talks, amb la col·laboració del Consell Comarcal i, en aquesta ocasió, també del CRP de l’Urgell. De fet, un dels nostres objectius és que els estudiants tinguin vinculació i participació activa en l’entorn social, educatiu, econòmic i cultural de Tàrrega i l’Urgell, facilitant la participació dels alumnes en projectes reals. Així mateix, la conferència de Lily Brick ha estat una molt bona manera de connectar l’alumnat amb la vida real i la professió que probablement exercirà en un futur no molt llunyà.

Des de l’EA Ondara potenciem la reflexió i la capacitat analítica de l’alumnat. Per aquest motiu donem molta importància al contacte amb el món real a través de projectes i activitats que afavoreixen aquests vincles amb el sector i el territori. La classe magistral que ha significat la conferència de Lily Brick en el marc de la iniciativa Ponent Art Talks suposarà, segurament, un moment clau en l’educació dels estudiants del CFGM de Revestiments Murals i Art Urbà.

És per això que posem el focus en aquesta mena d’activitats i ens esforcem perquè sempre siguin de la major qualitat possible, perquè entenem que és part de l’aprenentatge i volem donar aquesta oportunitat des de l’EA Ondara.

Al cap i a la fi, el tipus d’acte com la conferència de Lily Brick es complementen de meravella amb el nostre professorat i les assignatures que impartim. A més, un dels nostres trets característics és el seguiment individualitzat, tant important sobretot després d’aquesta mena d’activitats. A l’EA Ondara oferim tutories personalitzades per acompanyar, guiar i donar resposta a les inquietuds, necessitats i capacitats diverses de l’alumnat.

Amb tot, sens dubte el CFGM de Revestiments Murals i Art Urbà de l’EA Ondara és una bona manera d’introduir-te en el món de l’art i el disseny des d’una vessant molt pràctica.

Si vols saber més sobre la nostra escola i els estudis del CFGM de Revestiments Murals i Art Urbà, pots consultar la nostra web o visitar el nostre canal de YouTube. I si vols més informació pots escriure’ns al nostre correu electrònic ondara@easdondara.com o trucar-nos al 973.310.486.