fbpx
L’EA Ondara crea un mural a la Fira d’Artistes de Tàrrega

L’EA Ondara crea un mural a la Fira d’Artistes de Tàrrega

Des de l’EA Ondara hem finalitzat el mural que hem realitzat a la Fira d’Artistes de Tàrrega. L’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Revestiments Murals i Art Urbà ha creat el mural “Cremant Prejudicis” de la mà dels artistes de l’Associació Alba. El projecte ha estat dirigit pels creadors Foxy i Llukutter en el seu primer repte junts com a cooperativa artística, darrere del nom de “Transformarem”.

 

L’EA Ondara crea un mural a la Fira d’Artistes de Tàrrega

El mural realitzat per l’escola a la Fira d’Artistes de Tàrrega és el resultat d’una sinergia artística i social de la qual n’estem molt orgullosos. De fet, es tracta d’un dels nostres valors principals com a centre educatiu: afavorir les connexions entre els diferents estudis per poder col·laborar en projectes interdisciplinaris. Així com establir ponts, vinculació i participació activa en l’entorn social, educatiu, econòmic i cultural de Tàrrega i l’Urgell, per facilitar la participació dels alumnes en projectes reals que els puguin apropar al món laboral.

Tanmateix, l’alumnat d’EA Ondara ha estat treballant en el mural de la Fira d’Artistes de Tàrrega també durant diversos dies festius i amb col·laboració de diferents organismes públics com l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra, l’Oficina Jove de l’Urgell i la regidoria de Cultura de Tàrrega. A més, un dels trets característics de la nostra escola és la participació amb empreses i institucions públiques de prestigi per completar la formació dels nostres estudiants. De fet, els oferim una àmplia oferta de pràctiques en aquests indrets.

El nostre suport a la cultura és ferm i per això estem molt agraïts a tots els actors implicats per la seva col·laboració. Creiem que la cultura és possible i més rica gràcies a les sinergies entre artistes, per això continuarem al peu del canó per procurar proporcionar noves oportunitats al nostre alumnat i al nostre entorn, tant Tàrrega com l’Urgell.

 

Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Revestiments Murals i Art Urbà

Aquest CFGM és una manera ideal d’introduir-te en el món de l’art i el disseny  des d’una vessant molt pràctica que, a més a més, permet adquirir o ampliar els coneixements de base, les tècniques i els processos creatius per tal d’emprendre una bona carrera en aquest camp. Alhora, els estudis ofereixen un ampli ventall de tècniques, combinant les tradicionals i les actuals, i aplicades a diversos projectes, alguns reals, fruit de les col·laboracions amb diverses entitats i empreses del territori.

Si vols formar part de la comunitat d’estudiants d’EA Ondara i fer projectes tan especials i interessants com el mural que hem realitzat a la Fira d’Artistes de Tàrrega, ja saps on pots dur a terme la teva formació. Oferim tota mena d’estudis relacionats amb el món artístic, des de batxillerat fins a cicles formatius passant per monogràfics i estudis superiors.

Ja saps, si vols més informació sobre la nostra escola i els estudis de CFGM de Revestiments Murals i Art Urbà, pots consultar la nostra web o visitar el nostre canal de YouTube. I si vols més informació pots escriure’ns al nostre correu electrònic ondara@easdondara.com o trucar-nos al 973.310.486.