fbpx
Nadezhda Piqueras, alumni dels estudis superiors de l’EA Ondara, guanya el tercer premi CoDIC en la categoria de Grau

Nadezhda Piqueras, alumni dels estudis superiors de l’EA Ondara, guanya el tercer premi CoDIC en la categoria de Grau

El passat 1 de desembre, l’alumni Nadezhda Piqueras Barroso de l’EA Ondara va obtenir el tercer premi en la categoria de Grau durant l’acte d’entrega de la 24a edició dels Premis CoDIC del Col·legi Oficial de Decoradors i Interioristes de Catalunya als millors Treballs Finals de Grau.

Un alumne de l’EA Ondara guanya el tercer premi CoDIC 

L’alumni Nadezhda Piqueras Barroso, que el curs passat 21-22 va acabar els estudis superiors de Disseny d’Interiors a l’EA Ondara, va obtenir el tercer premi en la categoria de Grau, pel seu projecte FOCUS, per ser un projecte molt ben acotat i detallat, molt ben resolt i que en una escala molt continguda, amb restriccions reals de l’espai existent aconsegueix millorar-lo, fer-lo funcional i sobretot agradable.

L’acte es va celebrar a les instal·lacions de Cubiñá Home&Contract, a Barcelona, on van seguir exposats durant els dies posteriors els projectes finalistes.

Si vols tenir la possibilitat de participar en premis i concursos reconeguts a nivell nacional i internacional, estudia a l’EA Ondara, un centre amb llarga trajectòria que ofereix tota mena d’estudis relacionats amb el món artístic, des de batxillerat, cicles formatius i monogràfics fins a estudis superiors. A més, participem en projectes d’innovació educativa com Talent creatiu i empresa i el programa AraArt, a part d’un bon nombre de projectes reals fruit de les sinergies amb el sector i amb l’entorn. Creiem que tan important és estudiar com endinsar-se en el món i la realitat artística.

Si t’interessa tenir més informació sobre la nostra escola i els nostres estudis, pots consultar la nostra web o visitar el nostre canal de YouTube. I si necessites més detalls pots escriure’ns al nostre correu electrònic ondara@easdondara.com o trucar-nos al 973.310.486.