fbpx
L’EA Ondara torna a donar llum als aparadors de Tàrrega

L’EA Ondara torna a donar llum als aparadors de Tàrrega

L’EA Ondara torna a donar llum als aparadors de Tàrrega

Un any més des de l’Escola Ondara hem donat vida a alguns aparadors de Tàrrega. Des del 20 de desembre i fins al 15 de febrer, si passeges pel centre de Tàrrega, podràs veure la decoració d’aparadors que ha fet l’alumnat de segon de Batxillerat de l’Escola d’Art Ondara. Mitjançant l’assignatura de Disseny, els estudiants organitzats per grups, han presentat una proposta expositiva i d’ambientació per cada un dels aparadors buits del centre de la ciutat. En aquest muntatge efímer, es mostren diferents projectes i treballs realitzats al centre educatiu. La campanya plantejada per l’ajuntament pretén incentivar el lloguer o compra d’aquells locals que han quedat actualment en desús, però a més l’espectador també gaudeix d’una ciutat il·luminada i atractiva gràcies a les iniciatives artístiques dels joves. Podeu donar un cop d’ull a l’Instagram que hem creat de @Curiociutat.

Pels estudiants del centre és molt important i enriquidor dur a terme projectes fora de l’aula. Els apropa a una realitat laboral on apareix la figura d’un client, la necessitat de presentar una proposta, de fer un pressupost i de tenir en compte aquelles eines i recursos que requerim quan sortim de l’aula. En aquest cas també ha sigut molt valuós, treballar les tres dimensions en un format no digital i explorar el món de la il·luminació amb diferents aparells, formats i temporitzadors. De fet, un dels nostres objectius és que els estudiants tinguin vinculació i participació activa en l’entorn social, educatiu, econòmic i cultural de Tàrrega i l’Urgell, facilitant la participació dels alumnes en projectes reals. 

A partir de les 18 h i fins a les 22 h, cada dia de la setmana, podreu trobar un total de sis aparadors en el carrer de Santa Maria, el carrer Agoders, la Plaça Sant Antoni, la plaça de les Nacions i el Raval del Carme.

La veritat és que el resultat obtingut ha sigut magnífic i n’estem molt satisfets.
Donem llum als aparadors!

Amb tot, sens dubte el Batxillerat Artístic de l’EA Ondara és una bona manera d’introduir-te en el món de l’art i el disseny per posteriorment poder cursar estudis superiors. 

Si vols saber més sobre la nostra escola i els estudis de Batxillerat Artístic, pots consultar la nostra web o visitar el nostre canal de YouTube. I si vols més informació pots escriure’ns al nostre correu electrònic ondara@easdondara.com o trucar-nos al 973.310.486

 

Previous slide
Next slide