fbpx
L’EA Ondara estrena “Chicago” al Teatre de l’Ateneu de Tàrrega

L’EA Ondara estrena “Chicago” al Teatre de l’Ateneu de Tàrrega

Una vegada més, l’EA Ondara estrena obra de teatre. Per iniciar l’any amb bon peu, l’obra escollida és “Chicago”, una adaptació de l’original de John Kander, Fred Ebb, i Bob Fosse, que durà a terme el nostre alumnat de segon de batxillerat d’arts escèniques. 

“Chicago” és una obra de teatre musical nord-americana que interpretada per primera vegada l’any 1975 i la qual ha obtingut nombrosos premis. Posteriorment, el musical va ser adaptat al cinema l’any 2002, dirigit per Rob Marshall.

L’EA Ondara és una escola de titularitat pública amb una dilatada trajectòria en el món de les arts, arrelada al territori i amb entitat pròpia, que compta amb grans especialistes de l’àmbit de l’ensenyament de les arts plàstiques i el disseny.

Descobreix “Chicago”, l’obra de teatre de l’EA Ondara 

Aquest mes de gener, els alumnes de 2n de Batxillerat d’arts escèniques presenten el seu darrer projecte escènic. Es tracta d’una versió del musical Chicago, original de John Kander, Fred Ebb, i Bob Fosse.

En aquesta peça els alumnes han hagut de treballar tant la interpretació, com el ball i el cant. La peça és una comèdia musical que se situa en el Chicago dels anys vint. Una història plena d’assassinats, cobdícia, corrupció, violència, explotació, adulteri i traïció… En fi, totes aquelles coses horribles que formen part de la humanitat, però en un to informal i alegre! I tot a ritme de comèdia, jazz i charleston. 

La Rosa Wieczniak, artista i alumne de segon de batxillerat artístic del centre, ha estat l’autor del cartell de l’espectacle. 

L’obra es representarà al Teatre de l’Ateneu de Tàrrega el dijous 19 de gener en dues funcions. La primera serà al matí, a les 13 hores, i l’altra a la tarda, a les 19:30 hores. En ambdós casos l’entrada és gratuïta.

 De fet, la participació del nostre alumnat i la representació de l’obra de teatre de l’EA Ondara al Teatre Ateneu de Tàrrega té molt a veure amb un dels nostres valors principals: trobem indispensable la vinculació i la participació activa en l’entorn social, educatiu, econòmic i cultura de Tàrrega i l’Urgell i, per aquest motiu, facilitem la participació de l’alumnat en projectes reals i, alhora, motivadors.

No us ho podeu perdre! Passareu una estona divertida i trepidant!

Avantatges d’estudiar el batxillerat artístic a l’EA Ondara

L’àmplia oferta formativa de la nostra escola facilita el recorregut acadèmic i la continuïtat dels alumnes al nostre centre. Així, trobaràs des de batxillerat fins a estudis de grau superior al mateix centre.

Participem en projectes d’innovació educativa com Talent creatiu i empresa i el programa AraArt, a més d’un bon nombre de projectes reals fruit de les sinergies amb el sector i amb l’entorn. Creiem que és tan important estudiar el batxillerat d’arts escèniques com endinsar-se en el món i la realitat artística.

Som un centre professionalitzador. La nostra formació està enfocada a preparar i facilitar la incorporació de l’alumnat al món laboral.

Oferim una proposta educativa singular i de qualitat basada en el treball competencial i per projectes reals, així com en col·laboració amb les empreses, institucions i entitats de l’entorn. Ens basem en un ensenyament que relaciona estretament els aspectes teòrics i artístics amb els tècnics i instrumentals.

Amb tot, és una oportunitat per obtenir el títol de batxillerat amb un currículum artístic, des del qual podràs ser admès a la universitat, sempre que superis les proves d’accés.

Si vols saber més sobre la nostra escola i els estudis de batxillerat d’arts escèniques, pots consultar la nostra web o visitar el nostre canal de YouTube. I si vols més informació o fer alguna consulta pots escriure’ns al nostre correu electrònic ondara@easdondara.com o trucar-nos al 973.310.486. Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes!