fbpx
L’EA Ondara rep dos premis als Premis ODS Youth Academy Challenge

L’EA Ondara rep dos premis als Premis ODS Youth Academy Challenge

El passat dijous 20 d’octubre, l’alumnat del CFGM d’Assistent al Producte Gràfic Interactiu de l’EA Ondara va rebre dos guardons del projecte Premis ODS Youth Academy Challenge a l’Espluga de Francolí. Els projectes es van desenvolupar en el marc escolar del cicle formatiu del curs passat.

El Premis ODS Youth Challenge són un certamen que premia el millor projecte, resultant dels treballs de recerca acadèmics de les línies científica-tecnològica i social-humanística. Es presenten equips d’alumnes dels Instituts de les comarques de Conca de Barberà, Priorat, Garrigues i Urgell participants del projecte “El Crit de les Conques” i l’EA Ondara hi participem amb molta felicitat.

El projecte consistia en el disseny d’un llibre interactiu, una infografia i un vídeo promocional de diversos TDR realitzats per alumnes de diferents centres. Els alumnes de l’EA Ondara van obtenir dos premis.

El primer, en la categoria “Millor tàndem: Treball de recerca + Treball de Disseny”, es titula “Construcció d’habitatges seguint model arquitectura bioclimàtica incorporant coliving multigeneracional”. Les premiades amb 2.600 euros van ser les nostres alumnes Carla Pujal, Desirée Lombardo, Lucía López i Nerea Moreno.

Els alumnes Derek Barrabés, Elsa Roman cabrera, Arnau Llanes i Eva Elies també es van endur el tercer premi, de 800 euros, en la categoria “Millor treball de disseny”. En aquest cas consistia en la creació d’una cooperativa social agroalimentària per la potenciació dels productes i el turisme a la Vall del Corb.

De fet, dos dels principals objectius del certamen són sensibilitzar sobre els problemes mediambientals que amenacen la transregió dels efectes negatius derivats del fenomen del despoblament i l’envelliment de la població; i identificar solucions que donin resposta a la problemàtica mediambiental, social i econòmica del territori. Trets que ambdós projectes de l’EA Ondara complien a la perfecció.

EA Ondara, Escola d’Art i Disseny

L’EA Ondara som un centre públic  amb 245 anys d’història, ja que l’escola va ser fundada el 1777. Al llarg de les dècades ens hem convertit en tot un referent en la formació de professional en les diferents àrees d’Art i Disseny, especialment de les comarques de Lleida.

Amb una identitat pròpia i grans valors, l’EA Ondara compta amb grans professionals i especialistes de l’ensenyament en el sector del disseny i les arts plàstiques.

A l’EA Ondara podràs escollir entre una gran oferta educativa, oficial i reglada. Disposem de diferents Cicles Formatius de Grau Mitjà (Assistència al Producte Gràfic Interactiu i Revestiments Murals/Art Urbà), de Grau Superior (Gràfica Publicitària, Escultura Aplicada a l’Espectacle i Ceràmica Artística), així com els Batxillerats d’Arts Plàstiques i Escèniques.

Si vols més informació, pots trucar-nos al +34.973.31.04.86 o, si ho prefereixes, pots omplir el formulari de la nostra web i nosaltres ens posarem en contacte amb tu, el trobaràs on hi diu “Vull més informació!”.