fbpx
Informa’t sobre el procés de preinscripció al Batxillerat d’arts i a la doble titulació Batxillerat-Cicle Formatiu de Grau Mitjà Assistència al Producte Gràfic Interactiu

Informa’t sobre el procés de preinscripció al Batxillerat d’arts i a la doble titulació Batxillerat-Cicle Formatiu de Grau Mitjà Assistència al Producte Gràfic Interactiu

Vols cursar el batxillerat d’arts a l’única escola oficial d’arts plàstiques i disseny de Lleida? A partir del 27 de maig i fins al 3 de juny es podrà dur a terme la preinscripció als estudis de batxillerat d’arts de l’EASD Ondara.

La nostra escola ofereix les dues modalitats de batxillerat d’arts, la via d’arts plàstiques, imatge i disseny i la via d’arts escèniques, música i dansa. Com a novetat, oferim la doble titulació batxillerat d’arts i Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu, que et permet l’obtenció de les dues titulacions en tres cursos.

Segueix els passos per a formalitzar la preinscripció al batxillerat d’arts

A causa de les circumstàncies extraordinàries per la Covid-19,  aquest curs es promou la preinscripció telemàtica. Tot i això, s’han habilitat unes dates específiques per atendre les preinscripcions presencials que anunciarem més endavant.

El tràmit de preinscripció es podrà fer de forma online, a través del portal preinscripcio.gencat.cat, per tal d’evitar presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre. D’aquesta manera, s’utilitzarà  un formulari telemàtic i s’enviarà la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic disposaran d’uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. Pròximament, anunciarem les dates de lliurament i el procés per demanar cita prèvia.

L’EASD Ondara seguirà les següents mesures  per garantir la seguretat de tots a l’hora de realitzar la preinscripció de forma presencial:

  • Al centre hi haurà el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona)
  • L’interessat haurà de portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa. En el cas que la sol·licitud s’empleni en paper, us recomanem portar un bolígraf propi.
  • Recomanem portar mascareta i guants
  • No poden acudir les persones de grups d’especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes. En aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

Els resultats de la preinscripció es podran consultar a la nostra web un cop publicats amb les dades personals dels sol·licitants anonimitzades.

La formalització de la matrícula la gestionarem des del centre a través de cites prèvies. La gestió presencial es podrà substituir per a la confirmació de matrícula i l’enviament de la documentació necessària a través d’un correu electrònic a la bústia del centre. Els alumnes de batxillerat podran fer la matrícula del 8 al 14 de juliol –els pendents de l’avaluació de setembre, del 7 al 10 de setembre-.

Inscriu-te a la Jornada de Portes Obertes virtual i coneix de primera mà les característiques del batxillerat d’arts de la nostra escola.