fbpx
Dedica’t al món de l’art cursant la modalitat de batxillerat d’arts plàstiques, imatge i disseny

Dedica’t al món de l’art cursant la modalitat de batxillerat d’arts plàstiques, imatge i disseny

Vols dedicar-te al món de l’art? L’EASD Ondara ofereix la modalitat de batxillerat d’arts plàstiques, imatge i disseny per a tota persona amb interès en el món de l’art i els fenòmens artístics.

El perfil de l’alumnat que accedeix a aquesta via es caracteritza per la sensibilitat, l’expressió i la creativitat. Es tracta d’un alumne amb inquietuds entorn el món audiovisual, les arts gràfiques, el disseny, el patronatge, el dibuix, la il·lustració, els mitjans de comunicació o la publicitat.

El pla d’estudis de la modalitat artística consta d’una part comuna, amb les matèries obligatòries de batxillerat, i una part diversificada, amb les matèries comunes opcionals, les de modalitat, les específiques i el treball d’investigació. Entre les assignatures de modalitat, trobem cultura audiovisual, dibuix artístic, dibuix tècnic, disseny i tècniques d’expressió graficoplàstica.

La nostra escola aposta per una formació transversal i interdisciplinar, fomentant les sinergies entre l’alumnat de batxillerat i dels diferents cicles formatius. La col·laboració dels alumnes es plasma en projectes conjunts, com ara l’exposició artística sobre Joan Brossa, Màgia Brossa.

La participació en projectes reals és un altre dels eixos diferencials de l’escola. Seguim la filosofia del ‘learning by doing’, oferint una proposta educativa singular i de qualitat basada en el treball pràctic.

Un dels punts forts de l’EASD Ondara son les nostres instal·lacions. Som un centre especialitzat en l’ensenyament de les arts plàstiques i el disseny per la qual cosa, a diferència dels instituts d’educació secundària, comptem amb espais moderns i equipats amb les últimes tecnologies específiques per a cada formació.

Informa’t sobre les característiques, pla d’estudis, accés i continuïtat del batxillerat d’arts plàstiques, imatge i disseny.