fbpx
Informa’t del calendari d’accés als cicles formatius de grau superior

Informa’t del calendari d’accés als cicles formatius de grau superior

T’agradaria cursar un cicle formatiu de grau superior d’arts i disseny a l’EASD Ondara? Ja pots consultar el calendari d’accés regulat pel Departament d’Educació.

Segueix els passos i accedeix als nostres Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) de Gràfica Publicitària, Escultura Aplicada a l’Espectacle i Ceràmica Artística.

L’àmplia oferta formativa de la nostra escola facilita a l’alumne el recorregut acadèmic intern. A més, gràcies al fet de compartir instal·lacions amb l’Escola Superior d’Arts Plàstiques i Disseny – ESDAP, es fomenta el pas a les formacions superiors d’art i disseny.

L’actual situació d’emergència pot modificar les dates proposades de mes de juny i posteriors. Aquestes són provisionals i poden variar en funció de l’evolució de la pandèmia.

 

Inscripció a les proves d’accés dels cicles de grau superior

Si vols cursar els cicles formatius de grau superior t’has d’inscriure a les proves d’accés del 13 al 21 de maig de 2020.

Els alumnes amb requisits acadèmics només hauran de realitzar les proves específiques, mentre que els alumnes sense requisits s’examinaran de les comunes i específiques.

El pagament de la taxa es farà fins al 22 de maig abans de les 22h i la llista provisional d’admesos i exclosos es publicarà a partir del 5 de juny.

Un cop publicada l’admissió, s’ha de presentar la documentació mitjançant un correu electrònic a la nostra bústia del 8 al 18 de juny de 2020. La llista definitiva d’admesos i exclosos sortirà a partir del 19 de juny de 2020.

La part comuna de les proves es realitzarà el 29 de juny i l’específica el 30 de juny de 2020. Properament es publicarà l’hora de convocatòria de les dues proves.

Les qualificacions provisionals es publicaran a partir del 8 de juliol i les definitives del 14 de juliol. El termini per presentar reclamacions mitjançant un correu electrònic a la bústia corporativa del centre serà del 9 al 13 de juliol.

 

Preinscripció als cicles de grau superior

La preinscripció als cicles formatius de grau superior d’arts plàstiques i disseny es podrà fer entre el 2 i el 8 de juny. El procés es farà de forma telemàtica a través del portal online preinscripcio.gencat.cat.

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic es preveu que disposin d’uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial.  Les sol·licituds presencials es faran del 18 al 21 de maig amb cita prèvia. Habilitarem a la web del centre un lloc per reservar cita.

 

Matrícula als cicles formatius de grau

Els alumnes que es vulguin matricular als cicles formatius de grau superior ho podran fer de l’1 al 7 de setembre.

La formalització de la matrícula la gestionarem des del centre a través de cites prèvies. La gestió presencial es podrà substituir per la confirmació de matrícula i l’enviament de la documentació necessària a través d’un correu electrònic a la bústia del centre.

Si tens qualsevol dubte, posa’t en contacte amb nosaltres!