fbpx
Alumnes d’Escultura Aplicada a l’Espectacle participen en l’exposició Fragile

Alumnes d’Escultura Aplicada a l’Espectacle participen en l’exposició Fragile

Els alumnes d’Escultura Aplicada a l’Espectacle han format part del procés creatiu de l’exposició Fragile, que acull el taller de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara. Es tracta d’una mostra basada en l’espectacle teatral de Ferran Orobitg. Un espectacle sense text, emotiu i colpidor sobre l’experiència del càncer. Orobitg intenta recordar com la consciència de la nostra fragilitat és molt poderosa i la lucidesa ens fa perdre la noció del valor de les petites coses de la vida. 

 

El disseny de l’escenografia de l’obra teatral i l’exposició ha anat a càrrec d’Alba Cuñé, professora del cicle Escultura Aplicada a l’Espectacle d’Ondara. Cuñé ha comptat amb l’activa participació dels alumnes del cicle en tota la creació de l’exposició. D’aquesta manera, els estudiants han pogut posar en pràctica els seus coneixements i enriquir la seva formació.

 

En el muntatge de l’exposició al taller del centre, també hi ha col·laborat l’il·luminador Xavier Valls – artista que ha treballat amb grans noms com Jordi Savall, Pep Bou o Buenavista Social Club – i Carla Puigderajols, estudiant de 1r d’Escultura Aplicada a l’Espectacle dins l’assignatura de Projectes. 

 

Paral·lelament, els alumnes de 2n de Batxillerat Escènic també han visitat el taller i han estat conversant amb Orobitg i Valls. Gràcies a aquest projecte, doncs, tant ells com els alumnes d’Escultura Aplicada han pogut veure treballar a professionals de renom del món escènic. Ha estat una bona oportunitat per submergir-se en la realitat del sector i professionalitzar així la seva formació i creativitat.