fbpx
Estudia el Batxillerat d’Arts via arts plàstiques, imatge i disseny a Ondara!

Estudia el Batxillerat d’Arts via arts plàstiques, imatge i disseny a Ondara!

Ets creatiu? T’apassiona el disseny? A l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara t’oferim cursar el Batxillerat d’Arts amb l’especialització en arts plàstiques, imatge i disseny. Durant dos anys, us proporcionarem les eines i els coneixements per formar-vos en diversos àmbits: en el món audiovisual, en disseny, en patronatge, en arts gràfiques, en publicitat o en tècniques escultòriques i de ceràmica.

El Batxillerat consta de dos cursos de trenta hores lectives setmanals. Està compost per matèries comunes (català, castellà, història, entre d’altres) i assignatures optatives, com dibuix artístic, disseny o tècniques d’expressió graficoplàstica. El pla d’estudis compta també amb diversos treballs pràctics, així com amb una estada de pràctiques en empreses del sector, fet que permet a l’alumnat adquirir experiència en l’àmbit creatiu. 

Amb aquest Batxillerat, a Ondara potenciem la creativitat i la sensibilitat dels nostres alumnes perquè desenvolupin i treballin la seva personalitat artística. Acompanyem als estudiants en tot el seu procés formatiu, amb una atenció totalment personalitzada per donar resposta a totes les seves necessitats. 

Ondara té unes instal·lacions modernes i espaioses per realitzar qualsevol tipus d’activitat artística. També impulsem projectes interdisciplinars entre els diferents cursos dels estudis que oferim: el batxillerat d’arts escèniques i els diferents CFGM i CFGS. D’aquesta manera, fomentem la col·laboració, la curiositat i el treball en equip entre els nostres alumnes. A més, organitzem xerrades, excursions, exposicions, entre d’altres, per complementar la formació de l’alumnat i connectar-lo amb l’actualitat i la realitat del sector.

Per accedir als estudis, cal tenir el títol d’ESO, de CFGM o de CFGS. Un cop finalitzat el Batxillerat, l’alumnat pot accedir a la universitat, a Cicles de Grau Mitjà o Superior, a ensenyaments superiors artístics o bé al món laboral. L’àmplia oferta formativa d’Ondara afavoreix el recorregut acadèmic dels nostres alumnes, ja que poden continuar els seus estudis al mateix centre cursant CFGM, CFGS o els diversos Graus d’Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny (ESDAP).

Si estàs interessat en estudiar aquest Batxillerat o vols conèixer una mica més l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara, apunta’t a la propera Jornada de Portes Obertes del 13 de març. T’hi esperem!