fbpx
Cursa el CFGM d’Assistència al producte gràfic interactiu a Ondara!

Cursa el CFGM d’Assistència al producte gràfic interactiu a Ondara!

Si vols dedicar-te al disseny gràfic, el Cicle Formatiu Grau Mitjà d’Assistència al producte gràfic interactiu és perfecte per a tu. Aquests estudis aporten els coneixements necessaris per a idear i desenvolupar projectes de gràfica interactiva, obtenint com a resultat productes adaptats als objectius comunicatius prèviament definits.  

El cicle formatiu consta de 1.600 hores distribuïdes en dos anys acadèmics. Durant aquest temps, cursaràs assignatures teòrico-pràctiques com dibuix artístic, dibuix tècnic, multimèdia o mitjans informàtics. També aprendràs el funcionament dels principals programes d’edició web, ja que disposem d’aules equipades amb la tecnologia més puntera.

A Ondara entenem l’educació com un procés integral que combina la dimensió individual i social de l’alumnat. Per això, oferim un treball competencial basat en la col·laboració amb institucions de l’entorn cultural i econòmic, fomentant la participació dels estudiants en projectes reals.

Com a centre professionalitzador, també disposem d’una àmplia oferta de pràctiques en empreses de reconegut prestigi. El nostre objectiu és que els alumnes puguin consolidar els coneixements adquirits durant la formació, així com facilitar la seva incorporació al món laboral. El període de pràctiques es du a terme al segon curs i té una durada de 200 hores.

Per a matricular-se al CFGM, hi ha diverses opcions. Si disposes d’un títol de la família d’arts plàstiques i disseny, podràs accedir-hi directament. Si tens el graduat de l’ESO, has de realitzar la part específica de les proves d’accés. En cas de no disposar de cap titulació, cal realitzar la part comuna i específica de les proves, i tenir mínim 17 anys.

Al completar els estudis amb èxit, obtindràs un títol de tècnic/a d’arts plàstiques i disseny en assistència al producte gràfic interactiu, que et permet accedir al Batxillerat o a un Cicle de Grau Superior. A més, l’àmplia oferta formativa facilita la continuïtat al nostre centre.

A l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara estimulem la creativitat i sensibilitat artística perquè els nostres alumnes puguin definir el seu propi estil. Amb els coneixements apresos, podràs iniciar-te al món laboral treballant en projectes de comunicació gràfica interactiva, on realitzaràs tasques d’edició web o de composició de text i imatge multimèdia.

Si t’agradaria formar part de la comunitat Ondara de cara al proper curs, no dubtis en contactar-nos per a més informació!