fbpx
Estudia el CFGS de Gràfica Publicitària a Ondara!

Estudia el CFGS de Gràfica Publicitària a Ondara!

T’agradaria utilitzar el disseny com a eina de promoció? El Cicle Formatiu Grau Superior de Gràfica Publicitària d’Ondara té com a objectiu formar professionals capaços de generar missatges publicitaris atractius que representin la identitat d’una marca.

Des de l’Escola d’art i superior de disseny Ondara investiguem sobre les diverses aplicacions del disseny gràfic per a oferir als estudiants una educació propera a la realitat del mercat. Per això, seguim un procés que va des del plantejament d’idees comunicatives fins a la creació de peces físiques com a producte real.

Aquest nou cicle vol recuperar la filosofia del disseny aplicat al taller i involucrar-se en els materials, sistemes i suports d’impressió més emprats. Les nostres instal·lacions estan equipades amb tots els recursos necessaris, destacant la recent inversió en maquinària de tall làser, vinil, suports paperers i tecnologies per a produir prototips gràfics.

Els grau superior de Gràfica Publicitària té una durada de 2.000 hores distribuïdes en dos cursos acadèmics. Durant aquest temps, podràs participar en projectes reals i aprendràs tot allò relatiu al llenguatge i tecnologia audiovisual, la tipografia, els mitjans informàtics i la teoria de la publicitat i el màrqueting, entre d’altres.

Per a consolidar els coneixements adquirits, disposem d’una àmplia oferta de pràctiques en algunes de les empreses i institucions més reconegudes del sector, fet que facilita la incorporació de l’alumnat al món laboral.

A Ondara t’acompanyarem durant tot el procés d’aprenentatge amb tutories individualitzades i sessions d’orientació, que pretenen donar resposta a les possibles inquietuds dels estudiants tant en el marc acadèmic com de cara al futur professional.

Un cop finalitzat el cicle, obtindràs el títol de tècnic/a superior d’arts plàstiques i disseny en gràfica publicitària, que et capacita per a realitzar tasques molt diverses: disseny en la indústria gràfica, direcció creativa o d’art, preparació d’arts finals per a una posterior impressió, selecció i ús de recursos tipogràfics, etc.

Si vols conèixer més detalls sobre el grau superior de Gràfica Publicitària, inscriu-te ja a la Jornada de Portes Obertes del 8 de maig!