fbpx
L’Escola d’Art i Disseny Ondara participa a la I Fira Estudies & Treballes

L’Escola d’Art i Disseny Ondara participa a la I Fira Estudies & Treballes

L’Escola d’Art i Disseny Ondara participa a la I Fira Estudies & Treballes, organitzada per l’Ajuntament de Tàrrega i el PEE 0-20, amb col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, que es farà del 26 al 30 d’Abril en format virtual. Es tracta d’un seguit d’activitats adreçades a membres de la comunitat educativa, famílies i estudiants per donar-los recursos per orientar el seu futur educatiu, laboral i emprenedor. 

Des d’Ondara, durem a terme tres xerrades enfocades a donar a conèixer la nostra escola, els nostres estudis i per reflexionar sobre la realitat del sector de l’art i el disseny. El dimarts 27 a les 17h, podreu assistir a ‘Què t’ofereix l’Escola d’Art Ondara?’, on explicarem l’oferta educativa del centre, així com els trets més significatius de l’escola i els seus estudis. 

El mateix dimarts 27 a les 18h, us convidem a ‘Descobreix els oficis artístics’, on parlarem de la importància dels oficis artesans i artístics, les possibilitats i aplicacions que tenen, i el futur d’aquestes. En aquesta xerrada, ens centrarem en els dos CFGS que ofereix l’Escola: Ceràmica Artística i Escultura Aplicada a l’Espectacle, i parlarem amb els docents especialistes, així com amb alumnes que ens explicaran la seva experiència.

Tancarem la nostra participació a la fira, amb la xerrada ‘El món del disseny gràfic’ el dimecres 28 a les 12h. Parlarem de la importància de posar en valor la feina dels dissenyadors gràfics, així com de la realitat professional, el valor comunicador i poderós dels missatges publicitaris, i la necessitat de recuperar el concepte d’ofici en aquests estudis, entenent les peces de disseny gràfic com un element únic i personal.

Si voleu descobrir tots els detalls de l’Escola i els nostres estudis, no us perdeu aquestes xerrades. Hi podreu accedir a través de la web de l’Ajuntament de Tàrrega. Us hi esperem!