fbpx
5 raons per estudiar un CFGS a l’EA Ondara

5 raons per estudiar un CFGS a l’EA Ondara

Cursar un CFGS en l’àmbit de l’art i el disseny et proporciona la formació necessària per poder exercir de professional en el sector artístic-tècnic. Són diverses les raons per estudiar un CFGS d’aquest àmbit i encaminar la teva carrera professional en aquest sector.

L’EA Ondara és una escola amb una dilatada trajectòria. Tenim una llarga experiència en la formació de professionals de l’àmbit de les arts plàstiques i el disseny.

Som un centre professionalitzador de titularitat pública, depenent del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Oferim a tots els estudiants una formació enfocada a preparar i facilitat la incorporació de l’alumnat al món laboral actual.

La qualitat i l’excel·lència són un dels nostres principals objectius. Disposem d’una proposta educativa particular, única i de qualitat, basada en el treball competencial i en la realització de projectes reals durant el curs. Així els estudiants col·laboren amb institucions, empreses i entitats.

Quines són les raons per estudiar un CFGS d’art i disseny?

Els Cicles Formatius de Grau Superior d’Arts Plàstiques i Disseny són uns estudis especialitzats que et formen per poder desenvolupar tasques artístic-tècniques, de gestió de recursos tècnics i humans.

Un cop finalitzats aquests estudis, obtindràs el títol de Tècnic o Tècnica Superior d’Arts Plàstiques i Disseny en l’especialitat que hagis cursat. A l’EA Ondara, oferim els següents CFGS:

  • Gràfica Publicitària: podràs organitzar i dur a terme diferents fases d’un projecte de gràfica publicitària, fins aconseguir un producte adequat als propòsits comunicatius inicials.
  • Escultura Aplicada a l’Espectacle: podràs elaborar obres mitjançant tècniques escultòriques per a qualsevol mena d’espectacle i organitzar i dur a terme diferents fases del procés de realització.
  • Ceràmica Artística: podràs executar projectes ceràmics i investigar materials, formes i acabats per obtenir resultats personalitzats.

Estudiar algun d’aquests cicles a l’EA Ondara és formar-te com a professional del sector de l’art i el disseny. Aquí tens 5 raons per estudiar un CFGS:

  1. Després d’assolir la titulació, podràs accedir a un estudi universitari oficial de grau o a ensenyaments artístics superiors.
  2. Realitzaràs pràctiques en empreses. Des de l’EA Ondara oferim una àmplia oferta de centres de treball i empreses reconegudes.
  3. Estimularàs la teva creativitat i sensibilitat, desenvolupant la teva personalitat artística.
  4. Aprendràs moltes tècniques, fomentaràs la teva versatilitat i et capacitaràs per ser un professional en diferents àmbits de la teva especialització.
  5. Materialitzaràs a través de projectes reals els continguts, les tècniques i aprenentatges que aprens en els diferents mòduls.

Si estàs interessat a realitzar alguns dels CFGS que ofereix l’EA Ondara, has de tenir present que del 18 al 22 de juliol de 2022 és el termini per presentar la teva sol·licitud de matrícula pel curs vinent.

Ara que ja coneixes algunes raons per estudiar un CFGS a l’EA Ondara, t’animem que contactis amb nosaltres i vinguis a estudiar al nostre centre. Gaudeix d’una formació de qualitat i d’excel·lència.