fbpx
Xúlia Nieto, alumna d’EA Ondara, finalista al concurs “Premios Nacionales Diseño y Sostenibilidad envase y embalaje XIII Edición”

Xúlia Nieto, alumna d’EA Ondara, finalista al concurs “Premios Nacionales Diseño y Sostenibilidad envase y embalaje XIII Edición”

L’alumna de l’EA Ondara, Xúlia Nieto, ha quedat finalista al concurs “Premios Nacionales Diseño y Sostenibilidad envase y embalaje XIII Edición”. L’entrega de premis es realitzarà el pròxim dia 10 de juny en un gala que se celebrarà a València.

A l’EA Ondara estimulem i fomentem la creativitat i sensibilitat dels nostres alumnes, per tal de desenvolupar la personalitat artística dels estudiants. Treballem en projectes reals, d’aquesta manera l’alumnat pot posar en pràctica tot el que ha après en el curs i relacionar els aspectes teòrics i artístics amb els tècnics i instrumentals.

Oferim una proposta educativa de qualitat i excel·lència, basada en el treball competencial, en projectes reals i en la col·laboració amb empreses i institucions de l’entorn. Prova d’això, són els nombrosos premis i reconeixements als treballs que fan els nostres estudiants, com per exemple el de la Xúlia Nieto.

Som un centre amb una dilatada experiència en la formació de professionals en el món de les arts plàstiques i el disseny. Formar-te a l’EA Ondara és gaudir d’un programa educatiu professionalitzador, enfocat a preparar i facilitar la incorporació dels estudiants al món laboral.

L’EA Ondara finalista a un concurs nacional

Xúlia Nieto Pereira, estudiant de 2n de CFGS de Gràfica Publicitària a l’EA Ondara, ha quedat finalista al concurs de disseny  “Premios Nacionales Diseño y Sostenibilidad envase y embalaje XIII Edición”. El seu projecte d’envàs i packaging “Corasón de Carballo”, realitzat per a l’assignatura Taller d’autoedició, ha estat escollit entre més de 150 projectes.

Aquest certamen està organitzat per la societat d’empreses de Paterna, València, Cluster de innovación de envase y embalaje, on han participat 614 estudiants de 30 universitats i centres.

El treball de la Xúlia és finalista en el repte plantejat per l’empresa Grupo la Plana. Aquest consistia en substituir el material de plàstic que es fa servir en l’embalatge i envàs de productes de l’horta fructícoles per solucions reciclables formulades en cartró compactat i/o ondulat.

Tal com ha explicat el diari Segre, de Lleida, la solució proposada per la Xúlia “consisteix en un envàs 100% de cartró que busca la fàcil reciclabilitat”. El seu treball competeix contra dos projectes més de la Universitat de Saragossa. El guanyador es donarà a conèixer en una gala que es realitzarà el divendres 10 de juny a València.

Amb l’accèssit que ha obtingut com a finalista, té dret a participar, automàticament als premis  LiderPack, gràcies als quals es determinaran els guanyadors per participar al certamen internacional de disseny de packaging WorldStar Student.

Sens dubte, un gran reconeixement al mèrit, esforç i creativitat de la Xúlia, que ha situat a l’EA Ondara com a finalista al concurs Nacional d’Envàs i Embalatge. Demana més informació dels estudis que impartim al centre i forma’t en una escola de disseny i arts plàstiques amb una llarga trajectòria.