fbpx
5 raons per estudiar Ceràmica Artística a l’EA Ondara

5 raons per estudiar Ceràmica Artística a l’EA Ondara

Si t’agrada l’artesania i la ceràmica, et donem 5 raons per estudiar el CFGS de Ceràmica Artística a l’EA Ondara. Estudiaràs en un centre amb una dilatada experiència en l’ensenyament de l’art i el disseny. Una escola de titularitat pública depenent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

El centre ofereix una formació professionalitzadora. Cursant els estudis de Ceràmica Artística a l’EA Ondara es podrà gaudir d’un itinerari acadèmic enfocat a preparar l’alumnat pel món laboral i a facilitar la seva inserció al sector professional.

Un dels nostres trets diferencials és la constant vinculació i sinergies amb empreses i institucions de l’entorn. Gràcies a elles, els nostres estudiants participen en diferents projectes reals i d’innovació, posant en pràctica tots els coneixements adquirits i provant les diferents aplicacions reals de la ceràmica artística.

Des de l’escola, oferim als nostres estudiants una proposta educativa única i de qualitat, basada en el treball competencial i en projectes reals. El CFGS de Ceràmica Artística es basa en un ensenyament que proporciona a l’alumnat tots els aspectes teòrics i artístics relacionats amb els tècnics i els instrumentals necessaris per a formar-se com a professionals. D’aquesta manera, aconseguim que els estudiants disposin de tots els recursos per desenvolupar-se en el món laboral de la ceràmica artística.

5 raons per estudiar Ceràmica Artística

L’EA Ondara ofereix el CFGS de Ceràmica Artística, un cicle on l’alumnat adquirirà els coneixements necessaris i l’experiència per a ser un professional del sector. Et donem 5 raons per estudiar Ceràmica Artística a l’EA Ondara:

  1. Els estudis en Ceràmica Artística permeten desenvolupar projectes ceràmics, així com investigar materials, formes, acabats i decoracions. D’aquesta manera els estudiants poden aconseguir elaborar productes completament personalitzats.
  2. En acabar amb èxit el cicle, l’alumnat disposarà del títol de tècnic/a superior en ceràmica artística.
  3. L’estudiant podrà tenir continuïtat en els estudis superiors, disposant d’accés a qualsevol estudi universitari i a altres ensenyaments artístiques superiors.
  4. L’EA Ondara disposa d’instal·lacions i espais equipats amb els últims avenços i tecnologies del sector de la ceràmica. Ofereix un taller de ceràmica completament equipat i tots els materials necessaris per a desenvolupar la formació.
  5. El centre ofereix diferents col·laboracions amb empreses i institucions locals i del territori. Això permet que l’alumnat pugui participar en projectes reals i generi sinergies en el sector, com per exemple Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc.

Són molts els beneficis de cursar el CFGS de Ceràmica Artística a l’EA Ondara, un centre amb una gran experiència en la formació de professionals de l’àmbit de l’art i el disseny. Si després de conèixer les 5 raons per estudiar Ceràmica Artística a l’EA Ondara estàs interessat a formar part de la família, només cal que contactis amb nosaltres!