fbpx
Per què has d’estudiar a l’EA Ondara?

Per què has d’estudiar a l’EA Ondara?

Ubicats a Tàrrega i amb un entorn perfecte per despertar la creativitat, EA Ondara té la qualitat de vida i l’excel·lència formativa que els alumnes necessiten en un món cada vegada més canviant i competitiu. Amb una estreta vinculació amb el territori i el teixit econòmic i social de Tàrrega i l’Urgell, compta amb grans especialistes de l’àmbit de l’ensenyament de les arts plàstiques, el disseny i el món artístic que t’acompanyaran en tot el teu creixement formatiu.

El centre imparteix diferents cicles formatius de grau, dobles titulacions, cursos monogràfics i el Batxillerat d’Arts on els alumnes poden formar-se en arts plàstiques i escèniques. També comparteix campus amb ESDAPC i s’hi poden fer estudis superiors de disseny. L’objectiu és oferir una proposta educativa molt àmplia, singular i clarament enfocada a facilitar la incorporació de l’alumnat al món laboral. Per tal de poder fer àgil tot el procés, EA Ondara disposa d’una àmplia oferta de centres de treball, empreses i altres institucions reconegudes per completar la formació fent pràctiques. 

Oferta formativa en un entorn que abraça la creativitat

Per tal de donar forma a aquest pla estratègic, l’EA Ondara té espais específics per a les diferents disciplines artístiques amb aules equipades, biblioteca especialitzada en art i disseny, plató fotogràfic i aula FabLab amb la tecnologia més avançada. A més, participa activament en projectes d’innovació educativa com Talent creatiu i empresa, i el programa AraArt, entre d’altres.

Fruit d’aquesta transversalitat en la formació i vinculació directa amb el món professional, sorgeixen projectes com el de l’Ajuntament de Quart (Girona), que ha aprovat el disseny i projecte per la instal·lació d’una escultura ceràmica de l’alumne Jordi Llanes, del Cicle Formatiu Grau Superior de Ceràmica Artística de l’EA Ondara i guanyador del programa Talent creatiu. El disseny de l’escultura, en forma de Q, es va desenvolupar a partir de la marca pròpia del municipi: “Quart, terra que inspira”.

Un altre dels projectes on els alumnes han treballat recentment és L’EDhack Tàrrega, un laboratori social, educatiu i comunitari que té com a objectiu el canvi i la transformació social. A través de noves aliances entre persones i entitats de la comunitat, s’aconsegueix donar resposta i crear solucions pels diferents reptes actuals: feminisme, sostenibilitat, educació al llarg de la vida, entre d’altres. El projecte compta amb la participació dels alumnes de primer del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu de l’EA Ondara i té per objectiu reconstruir els espais públics i generar nous entorns de convivència i aprenentatge.

Projectes amb aquesta força, projecció i realisme es poden desenvolupar gràcies a aquesta oferta formativa transversal basada en valors com la proximitat, l’atenció personalitzada i continuada i, sobretot, amb professors molt conscients que la seva experiència i capacitat són clau per assolir els objectius fixats. Que els alumnes s’impregnin de les sensacions i dificultats que es trobaran al dia a dia de la feina és vital per entendre el futur que els espera ple de noves demandes professionals i canvis constants. Tot en un marc que impulsa la creativitat per afavorir el desenvolupament de la personalitat artística dels alumnes fomentant així l’esperit crític, la capacitat d’anàlisi i la participació activa en la societat.

Si tens ganes de saber més de l’EA Ondara i vols començar a viure tot aquest conjunt d’experiències contacta amb nosaltres. Tot això i molt més t’espera a EA Ondara, vine!