fbpx
Escull Escultura Aplicada a l’Espectacle

Escull Escultura Aplicada a l’Espectacle

Si quan vas al teatre o a veure un espectacle t’apassionen els elements escenogràfics, l’ambientació i els objectes escultòrics, no cal donar-li més voltes, el CFGS d’Escultura Aplicada a l’Espectacle de l’EA Ondara és per a tu. 

Aquests estudis et donen la capacitat d’elaborar obres de gran format, d’ambientació i caracterització de teatre de carrer, d’elements festius i bestiari parateatral, mitjançant tècniques escultòriques que formen part de qualsevol tipus d’espectacle a partir d’un projecte o d’un encàrrec professional determinat. També et permeten planificar el procés de realització mitjançant la definició dels aspectes formals, funcionals, materials, estètics i de producció d’un espectacle.

Llegeix amb detall aquest article i descobreix tot el que t’espera després de cursar Escultura Aplicada a l’Espectacle a l’EA Ondara. 

Amb Escultura Aplicada a l’Espectacle podràs dissenyar i crear decorats

De fet, l’objectiu dels i les estudiants que cursen Escultura Aplicada a l’Espectacle és tenir la capacitat d’organitzar i dur a terme les diferents fases del procés garantint la seguretat de les operacions i realitzant els controls de qualitat corresponents fins a l’obtenció del producte acabat amb qualitat i seguretat requerida.

Entre moltes altres assignatures, durant la teva formació estudiaràs dibuix artístic, tècnic, les tècniques de volum, el concepte d’espai, així com aquelles aplicacions informàtiques que t’ajudaran a dur a terme els projectes. De fet, la formació que rebràs a l’EA Ondara t’ajudarà també a entendre des dels inicis fins a l’actualitat el món de l’escultura aplicada a l’espectacle amb els seus matisos i diferències.

Tota aquesta formació la duràs a terme en un clima de proximitat i atenció personalitzada des del primer moment. L’equip docent és conscient que la seva experiència, formació, però sobretot, la seva capacitat per transmetre els coneixements i experiències reals viscudes són clau perquè l’alumnat pugui aprendre l’ofici al qual es vol dedicar de forma professional.

L’alumnat que supera aquest cicle obté un títol que el permet o bé seguir la seva formació superior o bé entrar de ple en el món professional, duent a terme tasques relacionades amb la realització d’elements escenogràfics, d’escultura de gran format per l’espai públic, de construccions para-teatrals per a esdeveniments de carrer, cinema o televisió, muntatges expositius per a museus, en material divers d’ús relacionat amb el món de l’espectacle. També podràs dedicar-te a la realització de màscares, titelles i marionetes, elements propis de teatre i celebracions populars. La teva formació et permetrà ser el responsable de realització de l’utillatge per a espectacles en viu i cuidar el material d’escena.

No ho dubtis més i contacta amb l’EA Ondara per resoldre el dubtes que tinguis i tenir-ho tot llest per entrar a la nostra comunitat. El ventall d’opcions és molt ampli i tu has de dissenyar el teu futur. Nosaltres, t’ajudem a fer-ho realitat!