fbpx
Aprovat el projecte per la instal·lació d’una escultura ceràmica a Quart, de l’alumne Jordi Llanes de l’EA Ondara

Aprovat el projecte per la instal·lació d’una escultura ceràmica a Quart, de l’alumne Jordi Llanes de l’EA Ondara

L’Ajuntament de Quart (Girona) ha aprovat recentment el disseny i projecte per la instal·lació d’una escultura ceràmica en una rotonda situada a la sortida del municipi en direcció a Girona ciutat. Aquest projecte va ser encomanat a l’alumne Jordi Llanes Petit, del CFGS de Ceràmica Artística de l’EA Ondara, designat guanyador del programa Talent creatiu i empresa del curs passat, amb el treball de disseny d’elements ceràmics en el marc de l’arquitectura i l’interiorisme contemporanis.

El programa Talent creatiu i empresa, promogut pel Departament d’Educació de Catalunya, compta amb la col·laboració del taller de Ceràmiques Marcó de Quart i el suport de l’ajuntament d’aquesta localitat i, en l’edició passada, havia adquirit el compromís d’encarregar la realització del disseny del projecte d’aplicació de la peça seleccionada en algun indret de la població que designés l’ajuntament.

El disseny de la Q es va desenvolupar a partir de la pròpia marca del municipi: “Quart, terra que inspira”. Es tracta d’una forma fluïda que expressa moviment que apareix i desapareix entre la vegetació. La unió  accentua la construcció de la Q i es converteix en un símbol d’unió del poble del municipi de Quart. Una marca diferenciadora que expressa art, natura i història.

L’EA Ondara és una escola que treballa amb projectes reals i participa en projectes d’innovació educativa com Talent creatiu i empresa, fruit de les sinergies amb el sector i amb l’entorn social, educatiu, econòmic i cultura de Tàrrega i l’Urgell.

Contacta amb nosaltres per a més informació!