fbpx
Nou CFGM de Revestiments Murals i Art Urbà a l’EA Ondara

Nou CFGM de Revestiments Murals i Art Urbà a l’EA Ondara

El curs vinent, l’EA Ondara augmenta la seva oferta educativa amb el CFGM de Revestiments Murals o d’Art Urbà. El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha autoritzat aquesta nova formació al centre, ampliant així els estudis que es poden portar a terme a l’EA Ondara en l’àmbit de les arts i el disseny.

L’escola compta amb una llarga trajectòria en el món de les arts. Fundada el 1777, disposa d’un gran nombre de professionals i especialistes del sector de les arts plàstiques i el disseny. Estudiar a l’EA Ondara és, doncs, gaudir d’una gran oferta formativa basada en la qualitat i l’excel·lència.

Estudia el CFGM de Revestiments Murals a l’EA Ondara

Amb el nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Revestiments Murals, els estudiants podran introduir-se al món de disseny de revestiments decoratius d’espais i construcció. Assolint el programa, de dos cursos acadèmics, obtindran el títol de Tècnic/a d’Arts Plàstiques i disseny en Revestiments Murals.

Des de l’Escola d’Art Ondara estimulem la creativitat i la sensibilitat dels nostres alumnes. D’aquesta manera aconseguim afavorir el desenvolupament de la personalitat artística de cadascun d’ells i potenciar la seva capacitat de donar resposta als diferents requisits de la societat actual i del món laboral. Proporcionem una formació que ofereix solucions creatives en el disseny de revestiments decoratius d’espais i construccions.

Durant el transcurs del cicle, es portaran a terme diferents projectes i treballs reals, així com la col·laboració amb diferents entitats, institucions i empreses del sector i de l’entorn. D’aquesta manera els alumnes aprendran tots els aspectes teòrics, tècnics i instrumentals de l’àmbit de revestiments murals d’una manera pràctica i aplicada a les necessitats actuals.

Amb el CFGM de Revestiments Murals, els alumnes aprendran diferents tècniques i especialitats, com dibuix, pintura, escultura, mosaic, ceràmica, fresc, esgrafiat, street art, vinils, projeccions, impressions 3D en unes instal·lacions espaioses i equipades. A l’EA Ondara disposem de tallers i espais específics per a portar a terme les diferents disciplines que s’imparteixen.

Les diferents assignatures que impartiran en el transcurs dels dos anys de formació són:

 • Dibuix artístic
 • Modelatge i buidatge
 • Mitjans informàtics
 • Gestió de projectes professionals
 • Taller de revestiments murals
 • Taller d’expressió plàstica
 • Història de la cultura i les arts aplicades: Revestiments murals Anglès tècnic
 • Formació i orientació laboral
 • Obra final
 • Formació pràctica en empreses, estudis o tallers

Tots aquells alumnes que assoleixin el CFGM de Revestiments Murals amb èxit, podran optar per diferents sortides acadèmiques i professionals. En l’àmbit acadèmic, podran cursar el batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Superior. En el cas de l’àmbit professional, les sortides a les quals poden optar són:

 • Revestiments murals decoratius aplicats a espais i elements de la construcció.
 • Selecció de materials adequats per a cada projecte i manteniment de l’equip tècnic

Les preinscripcions al curs seran del 20 al 26 d’abril per a alumnat de 4t d’ESO o de programes de formació i inserció (PFI) i del 17 al 23 de maig per a la resta de l’alumnat.

Vine a l’EA Ondara a estudiar el nou CFGM de Revestiments de Murals i gaudeix d’una formació professionalitzadora enfocada a preparar i facilitat la incorporació dels estudiants al món professional. Inscriu-te a les portes obertes del proper 21 d’abril i coneix-ne tots els detalls!