fbpx
Creativitat i sensibilitat artística a l’EA Ondara

Creativitat i sensibilitat artística a l’EA Ondara

Des de l’EA Ondara apostem per desenvolupar la creativitat dels nostres estudiants. Som un centre amb una dilatada trajectòria, que impartim estudis del sector del disseny i de l’art des del 1777.

Som un centre professionalitzador, on oferim una formació en les arts plàstiques enfocada a preparar i facilitar la incorporació dels nostres estudiants al món laboral. Per fer-ho possible, treballem amb la transversalitat i apostem per la creació de diferents sinergies entre tots els estudis. D’aquesta manera, aconseguim afavorir els projectes interdisciplinaris.

Oferim una formació de qualitat i excel·lència, amb una proposta educativa particular basada en el treball competencial i en projectes reals. També fomentem la col·laboració amb empreses i entitats de l’entorn i del sector.

Des de l’EA Ondara estimulem la creativitat i la sensibilitat artística, d’aquesta manera obtenim afavorir el desenvolupament de la personalitat artística de tot el nostre alumnat. També fomentem l’esperit crític, la capacitat d’anàlisis i la participació activa en els diferents reptes que planteja la nostra societat actual.

La creativitat a l’EA Ondara: projectes i treballs creatius

Des de l’EA Ondara fomentem i posem en pràctica la creativitat i la sensibilitat artística a través de la realització de diferents projectes i treballs. Un d’aquests ha estat Alas y Viento, un projecte desenvolupat per l’alumnat del centre en el marc del programa Talent Creatiu i Empresa.

Els estudiants del CFGS d’Escultura Aplicada a l’Espectacle i de Ceràmica Artística van fer una proposta de treball de màscares, on van poder dur a terme els seus coneixements i la seva creativitat.

Cal esmentar també que a dins el programa d’innovació pedagògica araArt, els alumnes de batxillerat de l’EA Ondara han treballat conjuntament amb el col·lectiu La Más Bella i Museu Trepat en un projecte creatiu i artístic per a la revista V/Bells Temps del Museu Trepat.

Una altra proposta creativa desenvolupada a l’EA Ondara ha estat el projecte Omplim d’art els aparadors, on l’alumnat de 4t curs dels Estudis Superiors de Disseny, en les modalitats de Disseny Gràfic i Disseny d’Interiors, van presentar la iniciativa Curiociutat. Un projecte elaborat conjuntament amb l’Ajuntament de Tàrrega que tenia com a objectiu omplir els locals comercials buits de la ciutat amb peces artístiques elaborades a l’EA Ondara.

Des de l’EA Ondara produïm constantment diferents projectes i iniciatives per a desenvolupar la creativitat i la sensibilitat artística del nostre alumnat. Vine a estudiar a l’EA Ondara i gaudeix d’una formació professionalitzadora i de qualitat.