fbpx
Preinscripcions i matrícula per estudiar a l’EA Ondara

Preinscripcions i matrícula per estudiar a l’EA Ondara

Ja tenim aquí les preinscripcions de l’EA Ondara. Si vols venir a estudiar a una escola d’art amb una dilatada trajectòria en la formació de professionals en el sector, et convé conèixer els terminis per formalitzar les preinscripcions i la matrícula en el centre.

L’EA Ondara és un centre creat fa més de 240 anys. Disposa d’una gran experiència en l’educació artística i compta amb grans especialistes del sector de l’ensenyament de les arts plàstiques i el disseny.

Estudiar a l’EA Ondara és gaudir d’una formació enfocada a preparar i facilitar a l’alumnat la seva entrada al món laboral. Un programa educatiu basat en la singularitat, la qualitat i el treball competencial.

Dies de preinscripcions i matrícula a l’EA Ondara

És important que coneguis quins dies i en quins terminis es duran a terme les preinscripcions i la matrícula per venir a estudiar a l’EA Ondara. Un procés que podràs formalitzar online a través d’un formulari telemàtic.

Les dates per dur a terme les inscripcions als diferents estudis que impartim són les següents:

Batxillerat d’Arts

La preinscripció es durà a terme del 20 al 26 d’abril i la matrícula del 23 al 29 de juny pel curs acadèmic 2022-2023. Es podrà formalitzar a través del portal web preinscripcio.gencat.cat o de manera presencial demanant cita prèvia.

Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM)

Per a accedir a un CFGM caldrà passar una prova d’accés. Del 14, a partir de les 9:00h, fins al 24 de març es portarà a terme la inscripció al grau. Teniu temps per a fer el pagament de la taxa fins al 25 de març a les 22:00h.

La llista provisional d’admesos i exclosos es publicarà a partir del 19 d’abril. A partir d’aquest moment caldrà presentar la documentació requerida al correu electrònic de la bústia corporativa de l’EA Ondara. La llista definitiva d’admesos i exclosos es publicarà a partir del 4 de maig de 2022.

Les proves d’accés al CFGM es dividiran de la següent manera:

  • Part comuna: 5 de maig a les 16 h
  • Part específica: 6 de maig a les 16 h

Les qualificacions provisionals es faran saber a partir del 20 de maig. Després tindreu temps de presentar al·legacions i reclamacions del 23 al 25 de maig. Les qualificacions definitives es publicaran a partir del 27 de maig.

Doble titulació: Batxillerat artístic + CFGM

Del 17 al 23 de maig s’obre el termini per fer la preinscripció al Batxillerat i al CFGM. De l’11 al 15 de juliol es portarà a terme la matrícula per la doble titulació. S’ha de tenir en compte que s’han de realitzar dues preinscripcions i dues matrícules: pel Batxillerat artístic + Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistent al Producte Gràfic Interactiu.

També s’haurà de dur a terme la prova específica d’accés al Cicle Formatiu de Grau Mitjà.

Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS)

Tots aquells estudiants que provinguin del Batxillerat Artístic o del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Arts Plàstiques i Disseny tenen accés directe al CFGS i no han de fer prova d’accés. La resta haurà de fer una prova.

La inscripció al Grau es farà del 14, a partir de les 9:00h, fins al 24 de març. Podreu fer el pagament de la taxa fins al 25 de març a les 22:00h.

La llista provisional d’admesos i exclosos es publicarà a partir del 20 d’abril. Del 21 d’abril al 4 de maig haureu de presentar la documentació requerida al correu electrònic de la bústia corporativa de l’EA Ondara. La llista definitiva d’admesos i exclosos es publicarà a partir del 5 de maig de 2022.

Les proves d’accés al CFGS es dividiran de la següent manera:

  • Part comuna: 10 de maig a les 16 h
  • Part específica: 12 de maig a les 16 h

Les qualificacions provisionals es notificaran a partir del 24 de maig. Després tindreu temps de presentar al·legacions i reclamacions del 25 al 27 de maig. Les qualificacions definitives es publicaran a partir de l’1 de juny.

Si tens algun problema per fer la preinscripció o matrícula, no dubtis en trucar-nos, venir i t’ajudarem.

Fes ja la teva preinscripció a l’EA Ondara i vine a estudiar a un centre on la qualitat i l’excel·lència són les característiques principals de la nostra formació.