fbpx
Menció d’Honor d’una alumna de l’EA Ondara als Premis Extraordinaris dels Ensenyaments Artístics Professionals de Catalunya

Menció d’Honor d’una alumna de l’EA Ondara als Premis Extraordinaris dels Ensenyaments Artístics Professionals de Catalunya

L’EA Ondara ha obtingut la menció d’honor als Premis Extraordinaris dels Ensenyaments Artístics Professionals de Catalunya. El passat dia 16 de març de 2022 van fer pública la resolució, on es publicaven aquells alumnes que havien estat reconeguts en els Premis Extraordinaris dels Ensenyaments Artístics Professionals de Catalunya en l’àmbit de Música, Dansa i Arts Plàstiques i Disseny, corresponents a la convocatòria del curs acadèmic 2020-2021.

L’alumna Glòria Rojas Carner, estudiant del CFGS de Ceràmica Artística a l’EA Ondara, ha rebut una menció d’Honor en l’especialitat d’Arts Plàstiques, gràcies al seu projecte Sentim, Vivim la Terra.

Els Premis Extraordinaris dels Ensenyaments Artístics Professionals de Catalunya van ser creats l’any 2009. Tenen com a objectiu de reconèixer aquells estudiants que, gràcies a la seva dedicació, esforç i rigor en els seus estudis, han aconseguit uns resultats acadèmics excel·lents en el moment de finalitzar els ensenyaments professionals, en les especialitats de música, la dansa, i les arts plàstiques i el disseny.

Sentim, Vivim la Terra, menció d’honor als Premis Extraordinaris dels Ensenyaments Artístics Professionals de Catalunya

El projecte Sentim, Vivim la Terra de la Glòria Rojas Carner, es basa en una proposta d’apropament a la ceràmica conceptual i artística. El tema central del treball és la terra, on tot és implícit i ens provoca pensaments, emocions, sensacions, compromís i responsabilitats personals.

L’alumna ha treballat a través del color, la forma, la matèria, la natura, la recerca i l’atzar. A partir de l’ús de diverses tècniques de construcció, torn, curros, planxes, etc, ha creat diferents peces amb una aparença primitiva, mate, càlida, equilibrada i harmònica.

Amb Sentim, Vivim la Terra, la creadora ha volgut fer una reflexió personal sobre l’important que és sentir, viure tot allò que fem, el neguit a fer front a un nou repte i l’alegria d’aconseguir-ho. Segons Glòria Rojas Carner, “la sort de tenir reptes que ens fan sentir, la raó de viure el que fem i ganes de compartir-ho.”

Des de l’EA Ondara ens alegra veure que els nostres estudiants són reconeguts en els millors premis i certàmens del país. Estem molt contents per aquest reconeixement que se li ha fet a la Glòria. Va ser un procés molt laboriós i ha donat els seus fruits. Moltes felicitats per la feina!

Si vols conèixer tots els estudis que impartim a l’EA Ondara, vine a les properes Portes Obertes i te’n donarem tots els detalls.