fbpx
Les sortides professionals del CFGM d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu

Les sortides professionals del CFGM d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu

Estudiar el CFGM d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu t’obre les portes a nombroses sortides professionals. Amb el títol de tècnic/a d’arts plàstiques i disseny en assistència al producte gràfic interactiu entraràs en el món laboral en el sector de l’edició web, multimèdia i gràfic.

Estudiar a l’EA Ondara és gaudir d’un centre amb una dilatada experiència. Amb una trajectòria de més de 240 anys, formem professionals del sector de les arts plàstiques i el disseny.

Estudiar el CFGM d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu a l’EA Ondara és gaudir d’unes instal·lacions espaioses i completament equipades amb l’última tecnologia. Disposem de nombrosos tallers i espais específics per a cada una de les disciplines artístiques que impartim al centre.

Des de l’EA Ondara oferim una proposta educativa singular i de qualitat. La formació que impartim es basa en el treball competencial i en projectes reals. D’aquesta manera el nostre alumnat col·labora amb empreses, entitats i institucions de l’entorn.

Sortides professionals amb el CFGM d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu

Estudiar el CFGM d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu et capacitarà per idear, organitzar i dur a terme les diferents fases d’un projecte de gràfica interactiva. Podràs realitzar els controls de qualitat corresponents fins que obtinguis un producte que sigui adequat als objectius comunicatius que s’han establert al principi.

El cicle té una durada de 1.600 hores distribuïdes en dos cursos acadèmics. D’aquestes hores, 200 es faran en un centre de treball. A l’EA Ondara fomentem les pràctiques en empreses i institucions de prestigi. Oferim als estudiants una àmplia oferta de centres de treball, empreses i institucions reconegudes.

Al finalitzar satisfactòriament el curs, obtindràs el títol de tècnic/a d’arts plàstiques i disseny en assistència al producte gràfic interactiu. Amb aquest títol, podràs accedir al Batxillerat i a un CFGS, després de passar una prova d’accés. Per tant, podràs continuar amb els teus estudis al mateix centre.

Pel que fa al món laboral, les sortides professionals del CFGM d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu són moltes. És un sector que està en auge amb el boom de les tecnologies, la digitalització i el social media. Així, podràs:

  • Dur a terme tasques d’interpretació i especificació de disseny gràfic, de comunicació gràfica i realització d’elements gràfics
  • Treballar en estudis de disseny
  • Fer tasques d’edició web, retoc fotogràfic i correcció multimèdia

Durant el transcurs del cicle, a l’EA Ondara participaràs en projectes reals. Això implica que els estudiants porten a terme totes les fases d’un treball no fictici, apropant-los al món laboral. En aquest tipus de projectes, l’alumnat s’implica molt més en el resultat final.

Vine a estudiar a l’EA Ondara el CFGM d’Assistència en Producte Gràfic Interactiu i gaudeix d’una formació de qualitat i d’una metodologia única i basada en projectes reals. Demana més informació sobre el cicle i el pla formatiu!