fbpx
Matricula’t d’art i disseny a l’EA Ondara!

Matricula’t d’art i disseny a l’EA Ondara!

Aquest curs formalitza la teva matrícula en art i disseny a l’EA Ondara. Som una escola amb una dilatada trajectòria en el món de les arts plàstiques i el disseny. Comptem amb una àmplia oferta formativa que et permetrà escollir els estudis que més t’interessin.

Fundada l’any 1777, l’EA Ondara és un centre de titularitat pública depenent del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Som un centre professionalitzador, on oferim una formació enfocada a preparar i facilitar l’entrada dels nostres estudiants al món laboral.

Si decideixes matricular-te en art i disseny a l’EA Ondara, podràs gaudir d’unes instal·lacions espaioses i equipades. Disposem de tallers i espais específics per a les diferents assignatures i disciplines artístiques que impartim.

Des del centre fomentem la participació en projectes reals, fruit de les sinergies amb el sector i l’entorn. D’aquesta manera, els estudiants poden posar en pràctica els coneixements adquirits durant el curs i poden conèixer els requeriments que la societat i el món laboral imposen.

Formalitza la teva matrícula en estudis d’art i disseny

Si estàs interessat a cursar estudis d’art i disseny, has de saber que a l’EA Ondara oferim un ampli ventall d’estudis del sector. Així, podràs gaudir dels següents estudis: 

 1. Batxillerat artístic

El batxillerat és una formació no obligatòria que normalment es cursa entre els 16 i 18 anys. Es tracta d’un cicle dividit en dos cursos acadèmics de 30 hores lectives setmanals. A l’EA Ondara podràs cursar el batxillerat per dues vies diferents: 

 1. CFGM d’Assistència al producte gràfic interactiu

Amb aquest CFGM aprendràs a crear diferents fases d’un projecte de gràfica interactiva, fins que puguis obtenir productes adequats als objectius comunicatius inicials. Al superar els estudis obtindràs el títol de tècnic/a d’arts plàstiques i disseny en assistència al producte gràfic interactiu.

 1. CFGM de Revestiments Murals

Amb aquests estudis podràs aportar solucions creatives en el disseny de revestiments decoratius d’espais i construccions. En acabar amb èxit els estudis, obtindràs el títol de tècnic d’arts plàstiques i disseny en revestiments murals.

 1. CFGS Gràfica Publicitària

Estudiar el CFGS de Gràfica Publicitària et permetrà portar a terme les diferents fases d’un projecte de gràfica publicitària i conèixer les diferents aplicacions vinculades a la comunicació gràfica. Amb aquest cicle obtindràs el títol de tècnic/a superior d’arts plàstiques i disseny en gràfica publicitària.

 1. CFGS d’Escultura aplicada a l’espectacle

Amb aquests estudis podràs realitzar obres d’ornamentació, ambientació i caracterització a través de tècniques escultòriques per a qualsevol mena d’espectacle. Aconseguiràs el títol de tècnic o tècnica superior escultura aplicada a l’espectacle.

 1. CFGS de Ceràmica Artística

Aquest cicle et capacita per poder portar a terme projectes ceràmics i investigar en materials i acabats per aconseguir resultats personalitzats. En acabar els estudis s’obté el títol de tècnic/a superior en ceràmica artística.

Si vols cursar alguns dels estudis que t’hem presentat i no has fet les proves d’accés, encara hi ets a temps. Amb la convocatòria de setembre podràs inscriure’t i superar la prova específica. A continuació et detallem el calendari per formalitzar la matrícula al setembre:

Batxillerat

 • Matriculació extraordinària batxillerat: del 5 al 7 de setembre de 2022

CFGM + CFGS

 • Inscripció: de l’1 al 7 de setembre de 2022
 • Llista provisional d’admesos i exclosos: 9 de setembre de 2022
 • Presentació de la documentació al centre: del 12 al 28 de setembre de 2022 (en horari d’atenció al públic)
 • Llista definitiva d’admesos i exclosos: 29 de setembre de 2022
 • Prova específica: 30 de setembre de 2022 a les 9.30 h

Matricula’t en estudis de disseny i art a l’EA Ondara. Recorda que també disposes de la convocatòria de setembre per formalitzat la matrícula al batxillerat o cicles d’art i disseny. Encara hi estàs a temps! Demana més informació i t’ajudarem en el que necessitis.